MOBİLYA SANAYİSİNE 60 ARAÇLIK OTOPARK

İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi ağaç işleri bölümünde atıl vaziyetteki alanın otopark olarak düzenlenmesi çalışmalarında sona geldi. 60 araçlık otoparkın 1 hafta sonra hizmete gireceği açıklandı.

Yayınlama: 08.06.2017
641
A+
A-

İnegöl’ün modern bir kente dönüşerek emin adımlarla geleceğe yürümesi adına hemen her geçen gün farklı bir projeyi hayata geçiren İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi ağaç işleri bölümünde atıl vaziyette duran alanı otopark olarak düzenlemek üzere başladığı çalışmalarda sona geldi. 60 araçlık otoparkın 1 hafta sonra hizmete girmesi beklenirken, devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu önceki yerinde inceledi.

 

1630 ARAÇLIK OTOPARK YAPILDI






Fen İşleri Müdürü Gazali Şen ve Müdürlük yetkilileriyle birlikte otopark alanında inceleme yapıp son durum hakkında bilgi alan Adil Kansu, otopark projesi hakkında açıklama da yaptı. İnegöl Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Kansu, “Bir taraftan çiçek dikimi, bir taraftan yeşil alanların bakımı, çocuk oyun parklarının kurulması ve otoparkların yaygınlaştırılması amacıyla çalışıyoruz. İlçemizdeki trafiğin ve parklanmanın rahatlatılması amacıyla şimdiye kadar 76 mahalle otoparkında 1630 araçlık otopark uygulamasını hayata geçirdik. Bugün de Fen İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Bölümünde Karagölet Caddesi ile Hizmet Sokağın birleştiği alandayız. Burada yaklaşık 60 araçlık bir otopark çalışması yapıyoruz” dedi.

 

HEM TIRLAR HEM KÜÇÜK ARAÇLAR KULLANACAK

Yapımı süren söz konusu otoparkın hem büyük araçların ve Tırların yanaşabileceği hem de küçük araçların kullanabileceği iki yönlü bir otopark olduğunu da dile getiren Adil Kansu, “Burası yaklaşık 2 bin m2 alan üzerinde kurulu. 1630 m2’si kilitli parkı taşı uygulaması yapıldı. Ayrıca 150 m3 çelik hasırlı beton hazırladık ağır tonajlı araçlar çıktığında çökme olmasın diye. İnşallah bunları da uyguluyoruz. 370 m2 bordür, 150 m3 beton 1760 m2’de kilitli taş uygulayarak buradaki çalışmayı bitireceğiz. Ayrıca otoparkın orta kısmında 19 adet akasya ağacı dikilecek. Aynı zamanda burada bir yeşil alan da olsun istiyoruz” diye konuştu.

 

1 HAFTA İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Adil Kansu, açıklamasının sonunda çalışmanın bir hafta içerisinde tamamlanacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Buradaki işadamlarımızın, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bu projenin belediyemize maliyeti 60 bin TL. Ben hem ilçe halkımıza hem ağaç işlerinde faaliyet gösteren mobilyacı ve esnaflarımıza otoparkımızın hayırlı olmasını diliyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş