Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan açıkladı, ” FUARDA….. “

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan yaptığı açıklamada, yapılması planlanan fuarda tedbirleri alabileceklerini bildirerek, süreç içerisinde yapılan AR-GE çalışmaları sonucu yeni modellerin ortaya çıktığını bildirdi.

Yayınlama: 27.05.2020
805
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Biz fuarın olmasını istiyoruz. Fuar İnegöl’ün can damarı. Yoğunluğun olduğu, müşterinin geldiği fuar. Tedbirler alarak, kurallara uyarak insanları gerekirse sıra ile stantlara alarak. Randevu ile alarak bir çok sorunu çözebiliriz. Bu fuara gerçek alıcıların geleceğini düşünüyorum. Alıcılar ile üreticileri buluşturmak İnegöl’ün faydasına olur. Uzun süredir mağazalarda beklenen satışlar olmayınca yeni ürün arayışında insanlar. Bu fuarın kesinlikle faydalı olacağını düşünüyorum. Tarihi tam netleşince, o tarihte İnegöl’ün faydasına olacaktır” diye konuştu.

 

Fuarda çok ciddi mobilya tasarımlarının ortaya çıkacağını belirterek konuşmasını sürdüren Ayhan, “Boş zamanlarını insanlar AR-GE çalışmaları ile, elindeki siparişleri tamamlayarak geçirdi bu süreci mobilyacılar. Daha fazla düşünmeye yöneldi. Çok güzel ve şık ürünlerin çıkacağını düşünüyorum. Bizim fuarımızın hep ziyaretçisi olmuştur bu fuarında olacağını düşünüyorum” dedi.






 

Ayhan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Belediye Başkanı Alper Taban’ın bir Televizyon kanalının canlı yayınında fuardan bahsetmesi bizler için olumlu olmuştur.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş