Mobilyacılar Odası’nda görev dağılımı

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu gereği 4 yılda bir yapılması zorunlu olan Meslek Odaları seçimlerinde İnegöl Mobilyacılar Odası seçimi 14 Ocak 2018 pazar günü gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrenin ardından odanın görev dağılımı yapıldı.

Yayınlama: 27.01.2018
765
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Özcan Ayhan, “İnegöl Mobilyacılar Odası olarak 4 yılda bir yapılması zorunlu olan Genel Kurulumuzu 14 Ocak Pazar günü İnegöl Esnaf Sarayında gerçekleştirdik.      Öncelikle Genel Kurulumuza katılan ve bizlere destek olan bütün üyelerimize ve mazeret bildirerek katılamayan ancak desteğini ifade eden diğer üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum.        Genel Kurulumuz neticesinde 4 yıl süre ile yeniden Mobilyacılar Odası Başkanlığına ve Yönetim Kuruluna seçilmiş bulunuyoruz. Genel Kurulumuzda Üyelerimiz e belirtmiş olduğumuz çalışma programında önümüzdeki 4 yıl boyunca; kayıt dışı çalışan firmalarımızın tespit edilmesi ve kayıt altına alınması yönünde çalışmaya devam edileceği, sektörümüzle ilgili yurt içi ve yurt dışı fuarlarına geziler düzenlenmesi, ortağı olduğumuz MODEF Şirketi olarak yapımına başlanacak olan yeni MODEF Fuar Binası için oda olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmek için çalışma yapılması, Hamzabey bölgesinde bulunan 2. Mobilya İhtisas Sanayi Bölgesinde öncelikle üyelerimize uygun şartlarda arsa tahsisinde bulunmak ve sonrasında uygun metre karelerde binalar İnşa edilerek esnaflarımızın çalışma alanlarının büyütülmesi konusunda çalışma yapılması, geleneksel hale getirilen merhum mobilyacılarımız için mevlit programlarına devam edilmesi, Ramazan Aylarında esnaflarımızla iftar programları düzenleyerek  bir araya gelme yönünde çalışmalara devam edilmesi, sektörümüzün gelişmesi adına esnaflarımızı bilgilendirmek adına eğitim seminerleri ve toplantılara devam edilmesi, Mobilyacılarımızın ve tedarikçilerimizin katılımı ile kataloglar yaparak esnaflarımıza yeni pazarlar bulmaları yönünde aracılık edilmesi konularında çalışmalar başta olmak üzere bir çok çalışmamız olacaktır. Bu çalışmaları yapacak yönetim kurulumuz İlçe Seçim Kurulundan almış olduğu kesinleşmiş seçim sonucuna göre önceki akşam toplanarak görev dağılımını gerçekleştirmiştir” dedi

 

GÖREV DAĞILIMI






Ayhan, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “14 Ocak 2018 tarihinde yapılan Genel Kurul  sonucunda bir sonraki genel kurul tarihine kadar odamızda Başkan Vekilliğine Abdurrahman Maksutlar, Muhasip Yöneticiliğe İsmail Taç, Yönetim Kurulu Üyeliklerine İbrahim Turan, Ömer Gürkan, Murat Esiner, İsmail Küley, Denetleme Kurulu Başkanlığına ise Kemal Kaya, Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise Ali Karasu ve Ahmet Güder getirilmiştir. Yapılan bu görev dağılımın Odamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş