MODEF EXPO KAPILARINI AÇIYOR

Bu yıl yaşanan tarih sıkıntılarının ardından 17-22 Ekim tarihleri arasın gerçekleştirileceği açıklanan MODEF EXPO fuarı, bugün kapılarını açacak. 27 bin 100 m2 alanda 182 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuara, yaklaşık 20 ziyaretçi bekleniyor.

Yayınlama: 16.10.2017
558
A+
A-

Mobilyanın başkenti olan İnegöl’ümüzde MODEF EXPO fuarı bugün kapılarını açıyor. 27 bin 100 m2 karelik alanda 182 firmanın ürünlerini sergileyeceği fuar, zor günler geçiren mobilyacı esnafa umut olmuş durumda.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “27 bin 100 m2 karelik alanda düzenlediğimiz fuara, toplam 182 firmamız katılıyor. Bu fuarlarımız hem İnegöl’ümüz hem de ülkemiz mobilya sektörü için çok önemli. İnegöl mobilya sektöründe ülkemizin başkenti konumunda. Bunu artık sektördeki herkes biliyor. Yurt dışından yaklaşık 2 bin ziyaretçi bekliyoruz. Burada ikili görüşmeler yapılacak. İnegöl sadece yurt için değil yurt dışına da hitap ediyor. İnegöl mobilyasının yurt dışında tanınırlığını arttırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.






 

20 BİN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Uğurdağ sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Modef Fuarları her yıl ziyaretçilerini arttırıyor. Bu yıl 20 bine yakın ziyaretçinin gelmesin bekliyoruz.  Yeni ürünlerin sergileneceği ve yapılan yeni dekorasyonlarla görsel olarak de değişen fuarımızın şimdiden esnaflarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş