Muhtar Adayı Tufan Yüzer’den Yenice için yeni proje; ‘Sefer Taşı yardım sistemi’

Yayınlama: 25.03.2024
158
A+
A-

Yenice Mahallesi’nde muhtarlık için adaylığını açıklayan Tufan Yüzer, muhtarlık görevine seçilmesi durumunda mahallede “Sefer Taşı Yardım Sistemi” projesini hayata geçireceğini belirtti.

Yüzer, projenin detaylarını şu şekilde açıkladı:

“Yenice Mahallesi Muhtar Adayı olarak seçilmem halinde, azalarımız ve gönüllülerimizle birlikte kurmayı planladığımız ‘Sefer Taşı Yardım Sistemi’ ile veren el ile alan eli buluşturmayı ve gönüllere dokunmayı hedefliyoruz. Bu yapılanmanın oluşturulması ve hayata geçirilmesi, bir sivil toplum kuruluşu (STK), bir vakıf, bir dernek kültürü şeklinde her hizmetin şeffaf ve denetlenebilir bir yapıda olmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Kuracağımız internet sitemizde, yardımseverler ve ihtiyaç sahiplerini kayıtlı bir şekilde tutarak, gelen yardımların kişisel verilerini koruma kanununa uygun bir şeffaflık çerçevesinde resmi devlet kanallarıyla birlikte denetlenebilir hale getirmeyi planlıyoruz.






Aynı zamanda nakdi ve ayni yardımları öncelikle pilot bölge olarak mahallemizde hayata geçirecek ve daha sonra İnegöl’ümüzün 116 Mahallesi’ndeki muhtarlarımıza ait paneller aracılığıyla yaymayı planlıyoruz. Ayrıca, Sefer Taşı’larımız aracılığıyla mahalle sakinlerinin evlerinde hazırladıkları sıcak yemekleri belirlenen ihtiyaç sahiplerine bizzat kendi imkanlarımızla ulaştıracağız. Bu projenin amacı, gönüllere dokunabilmek ve hizmetlerimizi bu şekilde sınırlamamakla birlikte, kurulacak olan internet sitesi içerisinde birçok panel ekleyerek, sosyal devlet, sosyal belediyecilik ve sosyal mahalle anlayışını en iyi şekilde halkımıza yaşatma gayreti içinde olacağız. Bu hayalimizi hayata geçirebilmek için mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum.”

Muhtar adayı Yüzer’in açıklamalarına göre, Sefer Taşı projesi mahalledeki yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmeyi, ihtiyaç sahiplerine direkt destek sunmayı ve sosyal hizmetlerin şeffaflığını artırmayı hedefliyor. Projenin hayata geçirilmesi için Yenice Mahallesi sakinlerinin desteği önem arz ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş