MYM’DEN ARSLAN’A ZiYARET

Manav Yörük Muhacır Türk Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 09.03.2021
292
A+
A-

Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl İlçe Kaymakam Eren Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Manav Yörük Muhacır Türk Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen, şu ifadeleri kullandı:






 

“MYM Türkmen Boyları Federasyonu olarak ilçemizde yeni göreve başlayan kaymakamımız Eren Arslan’a hayırlı olsun ziyaretimizi, kurucu başkanımız ve yönetim kurulu, dernek başkanlarımız, derneklerimizin olduğu köy-mahalle muhtarlarımız ile birlikte kaymakamlık makamında gerçekleştirdik. Ziyarette federasyonumuzun amaçları, gelecek ile ilgili projeleri, bölgemize olacak sosyal, kültürel kazanımları hakkında bilgiler verdik. Kaymakamımız da sosyal, kültürel dernek sivil toplum kuruluşları faaliyetlerinin, milletimizin beraberliğine büyük katkılar yaptığını, Manav Yörük Muhacir deyince, ülkemizin tamamına yakın bir nüfusunu kapsadığını, hepimizin Türk boyu olduğunu, sadece Anadolu’ya önce veya daha sonra gelenler olduğunu vurgulayarak, federasyon faaliyetlerimizde başarılar diledi”

 

Toplantı sonunda İsmail Kösen tarafından Kaymakamı Eren Arslan’a federasyonun plaketi takdim edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş