NöBETÇi iSTASYONLAR AÇIKLANDI

Bursa Valiliği 140. İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı’nın açıklanmasının ardından İnegöl İlçe Kaymakamlığı da kısıtlamanın olduğu hafta sonu nöbetçi akaryakıt istasyonlarını belirledi.

Yayınlama: 18.11.2020
565
A+
A-

Normalleşme sürecinin hemen ardından ülkemizde yeniden kısıtlamalara gidildi. Vakaların artmasının ardından alınan yeni tedbirler kapsamında, hafta sonu gece saatlerinde dışarı çıkma yasağı uygulanacak.

 

20 Yaş altı ve 65 yaş üstü için yasaklar hafta içerisinde de devam ederken, hafta sonu kısıtlamaları nedeni ile İnegöl İlçe Kaymakamlığı tarafından nöbetçi akaryakıt istasyonları da belirlendi.






 

Bu kapsamda, 21-22-23 Kasım tarihlerinde, Cumartesi saat 20.00’dan Pazar günü saat 10.00’da kadar ve Pazar saat 20.00’den Pazartesi saat 05.00’a kadar nöbetçi istasyonlar şöyle sıralandı:

 

Bursa Ankara Karayolu İnegöl girişi Şehitler Mahallesi mevkii Shell akaryakıt istasyonu, Bursa Ankara Karayolu İnegöl Çıkış Kınık Mahallesi mevkii Class Akaryakıt İstasyonu, Bursa Ankara Karayolu Bozüyük çıkışı Eskikaracakaya Mahallesi mevkii Lukoil Akaryakıt İstasyonu.

 

Öte yandan sadece tarıma yönelik olmak üzere Kurşunlu Mahallesi içerisinde bulunan Petrol Ofisi’nden akaryakıt alınabilecek. Jandarma araçlarının akaryakıt ihtiyaçları için ise, 21-22-23 Kasım tarihleri arasında Üstün Petrol Ofisi’nden karşılanacak.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş