Nöbetçi Sigorta Hizmeti

EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, nöbetçi sigorta uygulaması ile İnegöl’de ilk ve tek olduklarını ifade etti. Demirhan, bir çok kurumsal firmaya hizmet verdiklerini, bunun nedeninin ise kaliteli hizmet olduğunu belirtti.

Yayınlama: 27.06.2018
714
A+
A-

GECE SAATLERİNDE BİLE HİZMET VERİYORUZ

İnegöl’de uzun yıllardır hizmet verdiklerini ve en çok trafik sigortası ile kasko sigortası tanzim eden şirket olduklarını söyleyen EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, “Birçok kurumsal firmalara hizmet veriyoruz. Bizi tercih etmelerinin sebebi kaliteli hizmettir. Sadece sigorta kesip uğurlamıyoruz. İnegöl halkına gerçek bir hizmet veriyoruz. Diğer acentelerden farkımız çift vardiya olarak çalışıyoruz. Gece saatlerinde tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz”

 






BİRBİLEN HASAR DANIŞMANLIK MERKEZİ

“Tanzim ettiğimiz sigorta poliçelerindeki Tazminat haklarınızı bildiriyoruz. Trafik kazası sonucu, vefat, yaralanma, sakatlık, Araç değer kaybı tazminatları tarafımızdan tahsil edilmektedir”

 

MÜŞTERİLERİMİZİN HAKKINI ARIYORUZ

“EM-AS Sigorta olarak farkımız kesmiş olduğumuz sigortalarda, kazalarda her türlü tazminatı müşterilerimiz adına tahsil ediyoruz. Yeni çıkan Yargıtay kararlarına göre kaza anında vefat eden kişinin ailesinin alması gereken tazminatı bildiriyoruz. Müşterilerimize bilgi sahibi olmadıkları konularda avukatlarımız aracılığı ile haklarını kazandırıyoruz. Müşterilerimizden herhangi bir ücret almıyoruz. Vekalet ücretini de biz ödüyoruz. Dosya açıklandıktan sonra komisyonumuzu alıyoruz. Müşterilerimizi bekletmeden kendi bünyemizde çekimizi kesiyoruz. Para kolay kazanılmıyor ve herkesin hakkını aramasını istiyoruz. Biz hakkımızı aramazsak kimse bizi arayıp hakkımızı vermez. Kanun maddeleri gereğince araç değer kaybı tazminatında aracın kaza sonrası değer kaybı için başvurularımızı yapıp müşterilerimiz adına tahsil ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş