O AİLE TAHLİYE EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Süleymaniye Mahallesi Dürüst Sokak’ta ev sahibi ve Suriyeliler arasında çıkan kavga sokağa taşmıştı. Güvenlik nedeni ile Suriyeliler evlerinden tahliye edildi.

Yayınlama: 22.05.2017
637
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Salı günü Süleymaniye Mahallesi Dürüst sokak üzerinde bulunan bir apartmanda ev sahibi ile Suriyeli kiracılar arasında çıkan tartışma kavga dönüşmüştü. Sokağa taşması ile birlikte büyüyen kavgaya çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, toplumsal olayın çıkmasını önlemek maksadıyla bir süredir İnegöl’de görev yapan Çevik Kuvvet ekipleri de olay yerine gönderilmişti. Kısa sürede müdahale edilen olayda toplam 10 kişi yaralanırken, yine 10 kişi gözaltına alınmıştı.

 

Meydana gelen olayın devam etmemesi için Süleymaniye Mahallesi Dürüst Sokak’ta ikamet eden Suriyeliler geçtiğimiz Cumartesi günü güvenlik nedeniyle evden tahliye edildiler. Suriyeliler evden tahliye edilirken, evin bulunduğu sokağa çok sayıda polis ekibi ve Çevik Kuvvet ekipleri de gönderildi. Suriyeli aile Süleymaniye Mahallesi Dürüst Sokak’tan, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan bir ikamete taşındı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş