O gençler serbest kaldı

Mesudiye Mahallesi’nde bir genci kaçıran ve bıçaklayarak boş bir tarlaya bırakan 4 şahıs mahkemece serbest bırakıldı.

Yayınlama: 10.02.2018
666
A+
A-

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı Mesudiye Mahallesi’nde bir genci kaçırarak bıçaklayan ve yaralanmamsına sebep olan Ö.F.G., Y.G., D.G. ve M.G., isimli şahıslar İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

Yakalanan 4 şahıs İnegöl Emniyet Müdürlüğünde ki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.






 

OLAY

Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Ö.F.G. önceki gün henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Y.G., D.G. ve M.G. ile tartıştı. Dün de okulda çıkarak Mesudiye Mahallesi Kaya sokaktaki evine gitmekte olan Ö.F.G., Y.G., D.G. ve M.G. tarafından bir özel otomobile bildirilerek kaçırıldı. Araç içerisinde darp edilen Ö.F.G., göğsünden ve bacağından bıçaklanarak Mesudiye Mahallesinde bir tarlaya bırakıldı. Kanlar içerisinde kalan Ö.F.G., yürüyerek Cemil Sönmez İlkokulu karşısında ki parka gelerek vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Ö.F.G., durumunun ağır olması nedeniyle ameliyata alındı.

 

Mesudiye Mahallesi Kaya sokakta ikamet eden Ö.F.G.’nin ailesi, bıçaklanma olayı gerçekleşmeden önce emniyet ekiplerine çocuklarının birileri tarafından kaçırıldığı ihbarında bulundu. Aileyle görüştükleri sırada Cemil Sönmez İlkokulu karşısında ki parka bıçaklanan bir şahıs olduğu ihbarı alan ekipler, olay yerine geldiğinde yaralanan şahsı, ailesi tarafından kaçırıldığı söylenen Ö.F.G. olduğunu belirleyerek durumu ailesini bildirdi. Acil Serviste çocuklarının bıçaklandığını öğrenen aile, gözyaşlarına boğuldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş