O ŞAHIS TUTUKLANDI

30 Ocak 2017 Tarihinde Ağaç İşleri Bölümü 11. Sokak’ta meydana gelen olayda, silah sesleri yükselmişti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıs geçtiğimiz gün Emniyet Ekiplerinin çalışmaları ile yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlama: 03.02.2017
1.763
A+
A-

 

Edinilen bilgilere göre olay 30 Ocak 2017 tarihinde Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Bölümü 11. Sokak’ta meydana geldi.

 






Daha önce İ.Ö ile husumeti bulunan A.A., elindeki tabanca ile İ.Ö’ye ateş etmeye başladı. Daha sonra da İ.Ö.’de elindeki tabanca ile karşılık vermeye başladı.

 

Olayın ardından kayıplara karışan A.A., geçtiğimiz gün İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri’nce İnegöl Yolu üzerindeki bir köftecide yakalanarak gözaltına alındı.

 

Köftecide yakalanan A.A’nın (33) üzerinde bir adet ruhsatsız silah, 1gram metafetamin uyuşturucu madde ve iki adet şarjör  bulundu.

 

A.A’nın arkadaşı H.A’nın üzerinde ise 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu. H.A.’ya üzerinde ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı cezai işlem uygulanırken, AA. gözaltına alınarak Emniyete götürüldü.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından A.A geçtiğimiz gün adliyeye çıkarıldı. Kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanan A.A çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş