Öğrencinin testi pozitif çıktı bütün öğrenciler evlerine gönderildi

Normalleşme süreci ile beraber eğitim ve öğretim kademeli olarak başlarken, Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesinin pansiyonunda kalan bir öğrencide koronavirüsüne rastlanması sonucu sıvalar iptal edildi ve öğrenciler evlerine gönderildi.

Yayınlama: 13.11.2020
4.179
A+
A-

Uzun zaman sonrası Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar üzerine, eğitim ve öğretim kademeli olarak başlamıştı. Salgın nedeni ile online olarak ders gören öğrencilerin okul heyecanı son bulurken kademeli olarak öğrenciler okullarına gitmeye başladı.

 

Ara tatile ramak kala, İnegöl eğitiminde koronavirüs paniği yaşandı. Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesinin pansiyonunda kalan bir öğrencide koronavirüsüne rastlanması paniğe neden oldu. Okul yönetimi yapılacak olan sınavları iptal ederken, ara tatiline bir gün kala pansiyonda kalan öğrenciler evlerine gönderildi.






 

İnegöl’deki okulun pansiyonunda kalan bir kız öğrencide koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine okul yönetimi vakaların artışının önüne geçmek için yapılacak olan sınavları iptal etti. Yüz yüze yapılacak olan eğitimi ise uzaktan yapma kararı aldı. Pansiyonda bulunan tüm öğrenciler evlerine gönderildi.

 

Öte yandan bazı özel okullarda ve devlet okullarında koronaya yakalan öğrenci ve öğretmenlerin olduğu öğrenildi. Okullar hastalığın yayılmasını önlemek için bu öğrencilerin ve öğretmenlerin temaslı olduğu kişileri evlerine gönderdiği öğrenildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş