ÖĞRETMENLİK EN KUTSAL MESLEKLERDEN BİRİDİR

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Türk gençlerinin ilim ve irfan ile büyümesi ve eğitim alması için gerekirse canı pahasına görevini ifa eden öğretmenlerimiz en kutsal mesleklerden birini icra etmektedir“ dedi.

Yayınlama: 24.11.2019
564
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Demir, “Ülkemizin ve milletimizin gelecekteki aydınlığı olacak olan Türk gençlerinin ilim ve irfan ile büyümesi ve eğitim alması için gerekirse canı pahasına görevini ifa eden öğretmenlerimiz en kutsal mesleklerden birini icra etmektedir. Terör örgütleri ve bazı dış mihrakların en çok sevdiği cahillik sıfatını ortadan kaldıracak olan öğretmenlerimiz çocuklarımıza ve gençlerimize iyiliği, güzelliği ve hoşgörüyü öğretmektedir. Her yeni nesil öğretmenlerimizin eseri olduğu gibi, milletimizin içerisinde yetişen nice bilim adamları, ilim adamları da bir öğretmenin eseri olmuştur” dedi.

 

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMUYORUZ






“Şehit olan öğretmenlerimizi unutmayalım” diyerek konuşmasını sürdüren Demir, “Kısa zaman önce Batman’da Şenay Aybüke Yalçın, Şanlıurfa’da Necmettin Yılmaz ve geçmişte hain örgütlerin düzenledikleri saldırılarda şehit edilen öğretmenlerimizi unutmuyoruz. Bu bağlamda şehit olan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerken, görevinden emekli olan ve görevini halen sürdüren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş