OYDER’DE SABRi ŞEN DöNEMi

İnegöl’de 2013 yılında kurulan Oylat Doğa Koruma Derneği’nin önceki akşam dernek lokalinde yapılan genel kurulunda Başkanlık görevine Sabri Şen getirildi. İki dönemdir Başkanlık görevinde bulunan Yüksel Demircan kongre öncesi yaptığı konuşmada, görev aldıkları süre içinde yanında bulunan tüm üyelere teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

Yayınlama: 20.11.2017
927
A+
A-

Faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından tek liste ile gidilen seçimde Başkanlık görevine getirilen Sabri Şen, dernek üyelerine teşekkür ederek, yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Şen, “Kongremize katıldığınız için herkese teşekkür ederim. Öncelikle eski başkanlarımıza derneğimize yaptıkları katkılar için teşekkür ederim. Ayrıca, üyelerimizden ahrete göçenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Şahsımı bu göreve gelmesi için değerli ısrarlarınıza da ayrıca teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi derneğimiz Oyder olarak öncelikle Oylat bölgesi olmak üzere yaşadığımız coğrafyaya değer katmak amacını gaye edinmiştir.  Ben ve yönetimim temelde bu gayeye hizmet edeceğiz. Dolayısı ile tabiri caiz ise milli ve yerli bir yönetim listesi yaptık. Bu amaçla düzenleyeceğimiz etkinliklere sizlerin katılması bizim için çok önemlidir” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİDİR






Başkan Şen, “Amaçlarımız var ve bu hedefleri yakalamak için birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Hedeflerimiz arasında genç neslimiz için yapacağımız programlarda olacak. Oylat ve çevresi için, Hilmiye köyümüz için planlarımız var. Gündüzlü ve Hilmiye yolu arası ve Hilmiye devamında ağaçlandırma faaliyetimiz olacak. Yine Oylat civarında çöp ve kirletici unsurların giderilmesine yönelik eylem planı hazırlayacağız. Gençlerimizi önemsiyoruz,  futbol turnuvalarına katılarak onları da organize edeceğiz. Bütün bunların yanında dernek lokalimiz artık bize yetmiyor. Daha büyük mekana ihtiyacımız var. Biz faaliyetlerimiz geniş bir katılımla yaparsak bu amacımızda gerçekleşmiş olacaktır. Bakın önceleri dernek çalışmalarımızda birlikte çalışabileceğimiz İnegöl Belediyemiz var iken, şuanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ta var artık. Bu durum bizim için çok iyi bir şans ve iyi değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

 

“Bu çalışmalarımıza ilave olarak diğer Gürcü derneklerimizle sıkı diyaloglar kurarak sürekli istişare halinde olacağız. Yapacağımız çalışmaları onlarla paylaşacağız, onların çalışmalarına da katkılar vericeğiz. Hep birlikte bir bütün olacağız ve iyi işler yapacağız” diyen Şen, “Dernek çatısında çalışmak, üretmek, katkı koymak ve sonuç almak zevkli ve eğlencelidir. Yapılacak faaliyetler hepimize keyif verecektir. Bu keyfi hep beraber yaşarsak daha da güzellik olacaktır. Bu güzel göreve bizleri layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım ve hatta denetim amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

YÖNETİM KURULU

Öte yandan, Sabri Şen Başkanlığındaki yönetimde, Metin Aydın, Halil İbrahim Yılmaz, Hasan Nari, Bahattin Öner, Ahmet Saygın, Alaatin Tetik, Hamit Gültekin, Murat Başak, Erdal Yılmaz, Hayati Aslan, Öztekin Güneş, Bilal Ferik ve Ali Naci Gültekin yer aldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş