Oylat 300 bin vatandaşı ağırladı

Türkiye’nin ve Bursa’nın önemli kaplıca merkezlerinden biri olan ve sunduğu hizmetlerle önemli bir konuma gelen Oylat Kaplıcaları, 2017’de 300 bin vatandaş tarafından ziyaret edildi.

Yayınlama: 03.01.2018
665
A+
A-

Kış sezonunu açan Oylat, 2017 yılı hedeflerine ulaşarak yeni yıla yeni hedefler koymaya başladı. Belediye Başkanı Alper Taban ve Oylat Kaplıcaları A.Ş. Halkla İlişkiler Sorumlusu Özgür Yıldız, bölgenin ülke genelinde önemli bir yere sahip olduğunu ve 300 bin kişilik ziyaret rakamlarını elinde bulundurduğunu ifade ettiler.

 

KAYNAĞINDAN KATKISIZ KAYNAK SUYU






Konu ile ilgili bilgiler veren Oylat Kaplıcaları A.Ş. Halkla İlişkiler Sorumlusu Özgür Yıldız, “2017 Oylat Kaplıcaları açısından gayet verimli bir yıl oldu. Beklentilerimizi bulduk. Hem kişi sayısında hem de bütçede istediğimiz sayılara ulaştık. 2018 yılıyla ilgili de çalışmalarımızı tamamladık. Bununla ilgili sezonumuz başladı. Hem yılbaşında hem de sömestre tatilinde tesislerimiz doldu. Oylat Kaplıcaları, Türkiye’nin dört bir tarafından misafirlerim ağırlandığı, yerli ve yabancı insanların burada sağlık bulduğu, şifa bulduğu bir termal tatil bölgesidir. Bu anlamda insanlar buraya neden gelsinler dersek suyumuz doğal çıkışlıdır. Kaynağından çıktığı gibi kullanılır, hiçbir karışık katılmaz. Misafirler bunları havuzlarında, doğal ortamlarında ve odalarında 24 saat kullanabiliyorlar. Suyumuz içilebilir kategoridedir. Kaynağından çıktığı gibi misafirlerimize sunuyoruz. Bunun dışında sadece kaplıcadan ibaret değiliz. Türkiye’nin en büyük 2’nci mağarası olan Oylat Mağarası, Oylat Şelalesi, Alaçam yaylası, ATV turları, safari turları, köylü pazarı, Ortaköy Kervansarayıyla önemli bir destinasyondur. Bu anlamda tüm misafirlerimizi Oylat Kaplıcalarına bekliyoruz” dedi.

 

ŞİFA DAĞITIYOR

Oylat suyunun faydalarından bahseden Yıldız, “Suyumuz romatizmal ağrılar, eklem ağrıları, cilt hastalıkları, kadın rahatsızlıkları gibi birçok rahatsızlıklara iyi geliyor. İçme kürü olduğu için de böbrek taşı ve mide rahatsızlıklarına iyi geliyor” şeklinde konuştu.

 

300 BİN KİŞİ GELDİ

Ziyaretçi rakamlarına değinen Yıldız, “Şirketimize ait olan 3 tesiste 2017’de 170 bin geceleme yaptırdık. Tekil olarak bakarsak 170 bin kişi anlamına geliyor. Oylat bölgesi için de 230-250 bin bandında bir geceleme sayısına tekabül ediyor. Genel olarak Oylat’a günübirlik kaç kişinin geldiği hesap edilirse 300 bin rakamına ulaşılıyor” diye konuştu.

 

HER CEBE UYGUN

Fiyatlarla ilgili bilgi veren Yıldız, “Şirketimize ait 3 tesiste her gelir durumuna uygun konaklama hizmetimiz var. 150 TL ile 340 TL arasında değişen 2 kişilik gecelik konaklama fiyatlarımız mevcut. Yarım pansiyon, açık büfe yemek, kapalı termal havuz, özel aile kabinleri, saunalar, spor aktiviteleri fiyatlarımıza dâhil olan hizmetlerdir” dedi.

 

DOĞAL GÜZELLİK

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Kış mevsimi kapıya dayandı ve beraberinde okullar çok yakın zamanda tatile girecek. Güzel Oylat’ımızda inşallah sezona hazırız. Hazırlıklar tamamlandı. Şifalı suyu kaynağından çıktığı gibi üzerine hiçbir katkı konmadan doğal sıcaklığıyla kişiyle buluşturuyoruz ve beraberinde tüketilebilen şifalı su olarak kullanılmaktadır. Burada her yıl yüzlerce insanı ağırlıyoruz. Son olarak 2017’de 300 bin kişiyi ağırladık. Oylat turizm ve doğa harikası bir yer. Ülkemizde pek çok insanın gelip ziyaret ettiği, konakladığı bir yerdir. Buranın en güzel özelliği, içerisinde tesis anlamında fiziki anlamda en güzel standart ve şartları sunmak için sürekli yenilenmeyi ve en güzel şekilde misafirlerimizi ağırlamayı kendimize hedef koymuştuk. Bunun yanı sıra doğal bir güzellik var. Pek çok kaplıca veya sıcak su alanları düz bir zeminde konuşlanır ama Oylat rakımı itibariyle orman görüntüsünün içerisinde kalmış çok güzel bir mekândır. Burayı görmeyen herkesi Oylat’ımıza davet ediyoruz. Onları en memnun şekilde göndermek bizim işimizdir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş