ÖZDEMİR; TEPEDEN YÖNETİLMEYECEĞİM

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Rumeliler Derneğini ziyaret etti. Özdemir, “Hiçbir zaman tepeden yönetilen bir belediye başkanı olmayacağım” dedi.

Yayınlama: 04.03.2019
655
A+
A-

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Saman, “Seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız bu akşamda Millet İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı İnegöl’ün sevilen sayılan iş adamlarından Hakan Özdemir ve yöneticileri ziyaretimize geldiler. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçim süresinde kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkanı Hakan Özdemir ise, “Ben bu göreve gelirken değerli partili büyüklerime şunu söyledim. Hiçbir zaman tepeden yönetilen bir belediye başkanı olmayacağım. Kendi şartımı koydum ve kendileri beni öyle kabul ettiler. Ben hiçbir yönetim unsurunda birilerinin bana karışmalarını istemedim, istememde. Sadece karışacak olan bizim İnegöl halkıdır. İnegöl insanıdır. Ancak onlar hesap sorabilirler ve onlar yönlendirebilirler. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimde arzu ediyorum ki sizlerin de bizlere teveccüh göstererek İnegöl’ü hep birlikte yönetmek hep birlikte değişmesini sağlamak. Şimdi bana şunu soruyorlar 5 yıl içerisinde bunları yapabilecek misin? bunlar sonucu bulabilecek mi? gönül ister ki hemen yapılsın hemen sonuçlansın ama bu yıl ki belediyenin bütçesi 180 milyon olarak belirlenmiş İnegöl’deki nüfusa böldüğümüzde her kişinin bütçesine düşen 700 liraya tekabül ediyor. 700 lira ile ne kadar hizmet yapılabilir ne kadar değer katılabilir onu hep birlikte katacağız. Sadece beni avutan nokta şu fazla detaya girmeyeceğim. İnegöl’deki belediye sarayı olayı, bizim 100 metre yolumuzda yama olmayan veya çukur olmayan yolumuz ve kaldırımız yokken gidip orda o yatırımın yapılması yani eve lazım olan camiye haram unsuru ortaya koyuyor. Gerçek kapıcılığı bıraktık geldik milletin kapıcısı olmaya ben bununla şeref duyuyorum” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş