Özel sporculardan Milli Eğitim’e ziyaret

Özel Sporcular Onur Çağlar, Ferhat Gökmen, Hacer Bilge Can, Gizem Çelik ile Antrenörleri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan TAŞ, Okul Müdür Yardımcısı ve Organizasyon kurul üyesi Gülistan Dağdelen ve Okul Müdürü Mustafa Öztürk İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 15.12.2017
540
A+
A-

Şampiyona  ve Müsabakalar hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican başta özel sporcular ile onlara bugüne kadar hep destek olan ailelerini tebrik ederek, emeği geçenleri kutladı. İnegöl’ümüzü ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı gurur duyduklarını söyledi.  Her bir öğrenciyi ayrı ayrı tebrik ederek hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican bundan sonraki şampiyonalarda ve öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

 

4-6 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya-Lara’da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen atletizm yarışması düzenlendi.  Yarışmada Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden Onur ÇAĞLAR Marmara Bölgesi Gençler kategorisinde 100 metre de bölge birincisi 200 metre de ise bölge üçüncüsü olarak gururlandırmıştır. 17-19 Kasım tarihleri arasında yine aynı federasyon tarafından düzenlenen yarışmada ise Ferhat Gökmen 12.15’lik derece ile 100 metre de Türkiye ikincisi olmuştu.






5-6 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara’da  Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen bowling yarışması düzenlendi.  Yarışmada Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden aynı zamanda İnegöl Öel Umut yolu Gençlik ve Spor Kulubü öğrencileri Hacer Bilge Can ve Gizem Çelik’de Bayanlar B kategorisinde Türkiye 3.lüğü derecesi elde etmişlerdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş