Özel Yılmaz’ın kitabı bakanlık tarafından beğenildi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 27 yıl eğitim camiasında görev yaptıktan sonra emekli olup 2 senede yazdığı “Kar Güneşi” adlı kitap, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edilerek, Türkiye genelindeki kütüphanelerine kaynak olarak dağıtılma kararı alındı.

Yayınlama: 01.10.2018
1.047
A+
A-

 

27 yıl eğitim camiasında görev yapan İnegöl Milli Eğitim eski Şube Müdürü Özer Yılmaz, yazdığı Kar güneşi isimli ilk kitabı Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edilerek, Türkiye genelindeki kütüphanelerde kaynak kitap olarak yerini alacak.

Kitabından bahseden İnegöl Milli Eğitim eski Şube Müdürü Özer Yılmaz, “Kitap yazarken bir öğrenciye ne katabilirim düşüncesiyle, Ardahan’lı olduğum için o kültürü yansıtmak amacıyla  bu kitabı yazmaya başladım. Oranın yaşam şartları, öğrencilerin hayat şartlarından bahsetmeye çalıştım. Kitapta Kıbrıs savaşı döneminden de bahsettim. Kitabı yazmak iki yıl sürdü. 216 sayfadan oluşan kitabımda, o yöreye ait her şeyi bulabilirsiniz. Geçen sene basımı yapıldı. Oldukça olumlu tepki aldı. Kültür bakanlığı kitabımı kabul etti. Eserimin, Türkiye genelinde dağıtılacağı bilgisi geldi. Biz de çok mutlu olduk. Yayın evinden giden 10 kitaptan sadece benim kitabımın kabul edilmesi ayrıca bir mutluluk.” Dedi.






 

DÜNYAYI BİLGİ YÖNETECE

Yılmaz, tüm dünyayı bilginin yöneteceğini ifade ederek, herkese kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Geri kalmışlığının panzehirinin eğitim olduğunu savunan Yılmaz, her yaşta okumanın gerektiğini de sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş