PKK SEMPATİZANLARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından son günlerde yapılan operasyonlarla birçok PKK sempatizanı gözaltına alınmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Terörle Mücadele Ekipleri tarafından sosyal medya üzerindeki paylaşımları ile PKK sempatizanı olduğu belirlenen 7 kişi gözaltına alınarak adliyeye çıkarıldı. Adliyeye çıkarılan 7 kişiden 5’i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yayınlama: 17.02.2017
692
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde ülke genelinde PKK sempatizanlarının yakalanması için düşmeye basılmış ve ilçemizde de konu ile ilgili birçok operasyon düzenlenmişti. İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda PKK sempatizanı yakalanarak gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

PKK/KCK Sempatizanlarının sosyal medyadan yaptıkları paylaşımları takip eden İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen A.G. (Kurtuluş Partisi Bursa İl Başkanı ve Eski İnegöl Belediye Başkan Adayı),  M.S.O., A.T., Y.B., Ö.A., H.E. ve Y.E. yapılan eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındı.






 

Gözaltına alınan A.G. (Kurtuluş Partisi Bursa İl Başkanı ve Eski İnegöl Belediye Başkan Adayı),  M.S.O., A.T., Y.B., Ö.A., H.E. ve Y.E., Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sek edildi.

 

Adliyeye sevk edilen A.G. (Kurtuluş Partisi Bursa İl Başkanı ve Eski İnegöl Belediye Başkan Adayı),  M.S.O., A.T., Y.B. ve Ö.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Adliyeye çıkarılan 7 kişiden 17 yaşındaki Y.E. ile H.E. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş