Polisler sorguladı, altından dram çıktı

Yayınlama: 06.07.2023
3.093
A+
A-

Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde kaldırımda uyumasından dolayı şüphelenilen kişi, gerçeğin anlaşılması ile çevredekileri hüzne boğdu.

Alınan bilgilere göre Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak üzerinde kaldırımda bir şahsın yattığı ihbarını alan Emniyet Ekipleri ve 112 Acil Sağlık Ekipleri, olay yerine geldi.






Musa Açıl isimli geçin yattığını tespit eden ekipler, Açıla yardımcı olmak için onu yerden kaldırdı. Vatandaşların uyuşturucu kullandığı sandığı gencin, uyuşturucu kullanmadığı ve akli melekelerinin tam anlamıyla yerinde olmadığını tespit etti.

YUNUS EKİPLERİNDEN ŞEVKAT
Yunus Polisler Musa Açıl’a yardımcı olmak için seferber oldu. Şefkat ile Açıla’a yaklaşan polisler, durumu çözmek ve yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptı. 

ALTINDAN DRAM ÇIKTI

Öte yandan Musa Açıl’ın Yenişehir’den tedavi amaçlı İnegöl Devlet Hastanesi Cildiye Bölümü’ne randevusu olduğu için geldiği. Öğlen arası nedeni ile de yorgunluğundan dolayı dışarı çıktığı, gidecek yeri olmadığı için de Turgutalp Mahallesi Yasemin Sokak’ta kaldırım üzerinde uyuya kaldığı tespit edildi.

YENİŞEHİR’DE HERKES TANIYOR

Öte yandan Yenişehir’den edindiğimiz bilgilere göre Musa Açıl’ın tüm Yenişehir tarafından tanındığı, zararsız olduğu ve insanların çok sevdiği isimlerden biri olduğu öğrenildi. Akli melekeleri tam olarak yerinde olmayan Açıl, daha sonra ekipler tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne yönlendirildi.

YALNIZ BIRAKILMIŞ

Öte yandan Mehmet Açıl’ın İnegöl’e gelmesine Yenişehir’deki hiçbir kurumdan destek görmediği ve yalnız bırakıldığı öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş