‘Politik propaganda peşinde değiliz’

Yayınlama: 14.06.2023
27
A+
A-

İnegöl’ün il olma söylemleri ulusal kanallarda da dile getirilirken, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram’dan yeni bir açıklama geldi. Bayram, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz, 2018 yılından itibaren; Türkiye Cumhuriyeti’ne 100 İl 1000 İlçe idari sistemi getireceğiz ve bu 100 il içinde İnegöl de olacak diyoruz. Politik propaganda peşinde değiliz, seçim sloganı da atmıyoruz. Oy uğruna şehrimizin il hassasiyetini istismar etmiyoruz” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘100 il, 1000 ilçe’ söylemini geçtiğimiz gün yeniden tekrarlamasının ardından İnegöl’ün bir kısım dinamikleri de açıklamalarda bulunarak bu konunun her zaman destekçisi olacaklarını ifade etmişti.

Bu kapsamda da Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram’dan yeni bir açıklama geldi. Bayram, söylemlerinin kesinlikle politik propaganda olmadığını, şehrin bu konudaki hassasiyetini kesinlikle istismar etmediklerini belirtti.






Konuya ilişkin Bayram’ın yaptığı yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İnegöl’ün il olma meselesi uzun yıllardır siyasi partilerin seçim sloganı haline geldi. Bugüne kadar siyasi partiler mecliste önerge vererek dostlar alışverişte görsün mantığıyla çalışma yapıyorlardı. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim konuyla ilgili duruşumuz çok farklı.  Lütfen bu konuyu iyi anlayalım; biz ‘İnegöl İl Olacak’ demiyoruz. Biz, 2018 yılından itibaren “Türkiye Cumhuriyeti’ne 100 İl 1000 İlçe idari sistemi getireceğiz” ve bu 100 il içinde İnegöl de olacak diyoruz. Politik propaganda peşinde değiliz, seçim sloganı da atmıyoruz. Oy uğruna şehrimizin il hassasiyetini istismar etmiyoruz. İnegöl kamuoyunu, şehrimizin tüm dinamiklerini Milliyetçi Hareket Partisinin bu iyi niyetli girişimine destek vermeye davet ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı olarak tüm alanlarda şehrimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş