RABiN VE LAGOS’U ŞiKAYET ETTiLER

Abdülhamit Han Eğitim Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı ve dernek yöneticileri, MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında İsrail’de yapılan skandal haberlerde imzası olan Pazit Rabin ve bayrağımızı yırtan Yunan milletvekili Ioannis Lagos’a tepkisiz kalmayarak, bu şahıslar hakkında İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Yayınlama: 01.02.2020
488
A+
A-

Abdülhamit Han Eğitim Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı ve dernek yöneticileri, İnegöl Adliyesi önünde konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abdülhamit Han Kültür Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, “Dindar bir gençliğin yetişmesi adına mücadele etmekteyiz. Abdülhamit Han’ın Adriyatik’ten, Cava adasına kadar tek devlet, inanmış millet kavramını benimseyip, yeniden büyük Türkiye mücadelesine nokta kadar fayda sağlamak istiyoruz. Bu hafta içerisinde İsrail’de bazı gazetelerde, gazeteciler 2200 yıllık devlet geleneği olan Türkiye Cumhuriyeti’nin MİT müsteşarına hadsiz açıklamalarda bulunmuştur. Biz bu hadsizliği kendilerine iade ediyoruz. Devletimizin yanındayız. Biz kendimizi görevli addettik bu meselelerde. Dünde bayrağımıza bir provokasyon ordu, hadsiz bir vekil tarafından. Burada onunla ilgili de suç duyurusunda bulunduk. Sakarya’nın ayağa kalkma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş