Raha Tur İnegöllülere tanıtıldı

20 yıllık tecrübeye sahip olan Raha Tur, İnegöl Şubesi’nin lansman toplantısını gerçekleştirdi. Hac ve umre organizasyonlarının yanı sıra birçok projeyi profesyonel bir şekilde hayata geçiren Raha Tur, 10. şubesiyle İnegöllülere hizmet sunacak.

Yayınlama: 06.04.2018
1.179
A+
A-

Raha Tur’un 10. şubesi olan İnegöl Şubesi, Ayla Üstün ve Şöhret Baykan tarafından İnegöllülerin hizmetine sunuldu. Şube, önceki akşam Kent Müzesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programla İnegöllülere tanıtıldı. Programa; Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Raha Tur Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

PROFESYONEL KADRO İLE KALİTELİ HİZMET






İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Raha Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik, “20 yılı aşkın süredir hac ve umre organizasyonlarında deneyimli yönetim kurulu başkanları ve kadromuzla üretken olmayı hedef alan Raha Tur, 2015 yılı itibariyle hac ve umre organizasyonunda hizmet ve kalite anlayışı ile ‘Başlangıçta ve Bitişte’ dost kalabilme prensibini göz önünde bulundurarak hizmete başlamıştır. Hac ve umrede ekonomik ve VİP hizmetlerimiz vardır. Türkiye genelinde şube ve temsilciliklerimize 10. şube olarak İnegöl ofisinin açılışı gerçekleştirilmiştir. Amacımız tecrübelerimize dayanarak en iyi hizmeti umreci ve hacılarımıza sunmaktır. Raha Tur olarak hac ve umre organizasyonlarımızın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı otel rezervasyonları, yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonları, kongre ve seminerler için 20 yılı aşkın sürelik tecrübeye sahip profesyonel kadromuz ile sizleri memnun edecek altyapı ve birikime sahibiz” dedi.

 

ALLAH BEREKET VERSİN

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Yaşadığımız topraklar gerçekten çok bereketli. Toprağa tohumu ekiyorsunuz mahsul olarak size geri geliyor. Yeni yeni işletmeler kuruluyor, yeşeriyor, büyüyor, çok daha büyük organizasyonlara dönüşüp ülke sınırlarını aşıyor, uluslararası firmalar haline geliyorlar. Özellikle mobilyada bunu başardık. İnegöl’ün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi, ortak paydada buluşuyor olması bu güzellikleri ortaya koyuyor. İnegöl’de bu işletmeyi kurmuş olan yönetici kardeşlerimiz inşallah çok daha güzelini başarmak üzere yola çıktılar. Başarılı olmalarını temenni ediyorum. Kendilerini ve işletmelerini ziyaret edip yerinde gördüm. Gayet güzel bir mekân oluşturmuşlar. İnegöl, bu firmanın 10. şubesi oluyor. Allah bereket versin. Hac ve umre insanın en güzel yolculuğu olmalı. Şehrimize ve ülkemize hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından sahne alan ilahi sanatçısı Erdoğan Aydın’ın konseriyle devam eden program, Gülbahçe Kreş çocuklarının dua ve şiirlerinin okunması, Kur’an-ı Kerim ve umre çekilişi ile sona erdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş