Rakip Sarıyer

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin 24. haftasında kendi evinde bugün Sarıyer’i konuk edecek. Temsilcimiz kendi evinde galip gelerek geçtiğimiz hafta yaşanan puan kaybını telafi etmek istiyor.

Yayınlama: 24.02.2018
765
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde Sarıyer’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlikspor deplasmanından 1 puanla dönen temsilcimiz, kendi seyircisi önünde rakibi Sarıyer’i mağlup ederek, Play Off potasına girmek istiyor.

 

İNEGÖLSPOR ÜSTÜN






Şimdiye kadar rakibi Sarıyer ile 9 kes resmi müsabakada karşı karşıya gelen temsilcimiz, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 4 galibiyet elde etti.

 

16 ATTIK 9 YEDİK

Temsilcimiz 9 resmi müsabakada rakip fileleri 16 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 9 gol gördü.

 

4 KIRMIZI KART

Resmi müsabakalarda toplam 4 kırmızı kart çıkarken, 4 kırmızı kartın tamamı Sarıyer’e çıktı.

 

SON MÜSABAKALAR

İkinci yarının başlaması ile mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz İnegölspor, son 5 müsabakada 2 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti. Rakip Sarıyer ise son 5 müsabakada 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti.

 

LİG SIRALAMASI

Temsilcimiz İnegölspor, bu sezon ligde oynadığı 23 resmi karşılaşmada 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Toplam 43 puana sahip olan temsilcimiz İnegölspor puan cetvelinde 6. sırada kendisine yer buldu.

 

Rakip Sarıyer ise 23 resmi müsabakada 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Sarıyer, topladığı 36 puan ile puan cetvelinde 8. sırada bulunuyor.

 

LİGDE ATILAN GOLLER

Temsilcimiz İnegölspor 23 karşılaşmada rakiplerinin filelerini 36 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 27 gol gördü. Rakip Sarıyer ise 34 gol atıp, kendi kalesinde ise 27 gol gördü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş