Reaksiyon Besyo Kursu Özel Harekat için hazırlıyor

Reaksiyon Besyo Kursu Antrenörü Sefa Ayna, beden eğitimi öğretmeni, spor lisesi öğrencisi, polis, PÖH-JÖH adayları için açtıkları kurs ile İnegöllülere hizmet verdiklerini ifade etti.

Yayınlama: 28.03.2018
972
A+
A-

Reaksiyon Besyo Kursu Antrenörleri Sefa Ayna ve Ahmet Yasin Araz, eden eğitimi öğretmeni, spor lisesi öğrencisi, polis, PÖH-JÖH adayları için hizmet verdiklerini, son kalite malzeme ve materyaller kullandıklarını ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Reaksiyon Besyo Kursu Antrenörü Sefa Ayna, “İki senedir devam eden kursumuzun ilk ve en önemli amacı beden eğitimi bölümleri, spor liseleri, spor okulları ve POMEM, PÖH, JÖH gibi kazanılmasında sporun büyük önemi olan okullara sporcularımızı en iyi şekilde hazırlamaktır. Reaksiyon BESYO kursu neden var? Nitelikli ve kaliteli eğitim vermek için. Kulaktan doğma klasik bilgilerle değil, güncel ve bilimsel bilgilerle eğitim için. Antrenmanlarımız İnegöl Belediyesi Belediye Spor Salonunda yapılmaktadır. Malzeme ve materyal konusunda tüm malzeme ve materyallerimiz en son kalitedir. Hepsi yeni ve son teknoloji ürünüdür. Fotoselden denge tahtasına, atlama beygirinden slalom çubuklarına gereken tüm malzemeler mevcuttur. Daha fazla bilgi için vatandaşlarımız 0 534 960 81 90 telefon numarasından bizlere ulaşabilir” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş