Recep Tayyip Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz’

Yayınlama: 26.01.2023
425
A+
A-

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan; ‘Saadet Sahada’ programları İnegöl’de de gerçekleştirilecek. Genel İdare Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile gerçekleştirilecek olan programların öncesinde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Merkez 5. Bölge Sorumlusu Nurettin Çelik, “Şunu samimiyetimle söylüyorum kendi adıma; biz Recep Tayyip Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz. Bizim kişilerle alakalı sorunumuz yok. Bizim sistem ile alakalı sıkıntımız var. Eğer bir sistem ki kendi içinde denetlenemiyorsa, başına kimi koyarsanız koyun yarın o sitem sos verecektir” dedi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı ‘Saadet Sahada’ programları kapsamında genel idare kurulu (GİK) üyelerinin katılımıyla sahaya inecek. Programlar kapsamında İnegöl’de yaklaşık 4 bin esnaf, oda ve STK’lar ziyaret edilecek.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, Genel Merkez Bölge Sorumlusu Nurettin Çelik’in katılımıyla sabah kahvaltısında İnegöl’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. ‘Saadet Sahada’ programları ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, 4 bin esnaf, oda ve STK’nın ziyaret edileceği açıklandı.






Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde üç aylar başladı. Ve bugün de bu toplantımız Regaip günümüze denk geldi. Bu vesile ile de tüm İnegöllü hemşerilerimizin Regaip Gecesi’ni tebrik ediyorum. İnşallah Rabbimiz bizleri Ramazan’a da ulaştırır. İnşallah Ramazan Bayramı’nı da en güzel şekli ile kutlamış oluruz”

İnegöl’de 4 bin esnafın ziyaret edileceğini belirten Eroğlu, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Saadet Partisi olarak geçtiğimiz aylarda genel merkez teşkilatımız, ‘Saadet sahada’ programlarını düzenlemeye başladı. Bu kapsamda ülkemizin tüm il ve ilçeleri, genel başkan yardımcılarımız, genel idare kurulu üyelerimiz ve bölge başkanlarımız tarafından taranıyor. Birtakım çalışmalar içerisinde girdik. Esnaf ziyaretleri, oda ziyaretleri ve benzeri çalışmalar bu kapsamda yapılmış oluyor. Bu vesile ile İnegöl İlçe Teşkilatı olarak da Perşembe ve cumartesi günü biz bu taramaları gerçekleştireceğiz. Yine bu kapsamda Bölge Başkanımız Nurettin Çelik Bey, İnegöl’ü ziyarete geldi. Cumartesi günü de Genel İdare Kurulu Üyesi Alev Sezan hanımefendi İnegöl’e teşrif edecekler. Bu iki gün yoğun bir programa giriyoruz ve hemen hemen 4 bin esnafımızı diğer teşkilat üyelerimiz ile beraber ziyaret etmiş olacağız”

23 İLDE EŞ ZAMANLI OLARAK SAADET SAHAYA İNİYOR

Saadet Partisi Genel Merkez 5. Bölge Sorumlusu Nurettin Çelik, 23 ilde eş zamanlı olarak sahaya çıktıklarını belirterek;

“Saadet Partisi olarak yarım asırlık bir zaman dilimi içerisinde kendi çapımızda çalışıyoruz. Belli dönemlerde insanlar bizi görüyor, belli dönemlerde görmüyor. Gördüğü zaman diliminde de ülkemize hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Bugün de 23 vilayette eş zamanlı olarak sahadayız. Bu ay sonu itibari ile bütün vilayet ve ilçelerimizde seçimlere yönelik bu organizasyonu tamamlamış olacağız. Niyetimiz malum. Milletimizin bizi görmesini arzu ediyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde bu görme hadisesinin gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

HEM TEŞEKKÜR HEM ELEŞTİRİ

Hükümete yaptığı hizmetler nedeni ile teşekkür ettiğini, yapmadığı hizmetler için de eleştirdiğini dile getiren Çelik;

“Ülke yavaş yavaş seçim atmosferine giriyor. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir iktidar var. Süresi itibari ile görülmemiş. Olumlu ve olumsuz yönleri ile yapmış olduğu çalışmalar itibari ile de görülmemiş bir iktidar var. Bizler muhalefet olarak iktidarın yapmış olduğu bütün olumlu çalışmalara teşekkür ediyoruz. Ancak olumsuzlukları da ifade ederiz. Bu bizim görevimiz. Eğer bu çalışmayı yapmamış olsak, yani olumsuzlukları görmeden, sadece olumlular adına yol almış olsak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden farklı bir yönümüz oluşmaz. Çünkü onlar, hadisenin sadece olumlu yönünü görüyor. Bizler muhalefet olarak olumsuz yönleri görmek zorundayız ve onları da olumlu işlerde yaptıkları şekli ile olumsuzlukları da döndürmenin yolunu arayacağız. Çünkü muhalefet olarak bizim görevimiz bu” dedi.

20 YILLIK İKTİDARIN EN OLUMSUZ DURUMU; İSRAF BATAĞI

Çelik, 20 yıllık hükümetin en olumsuz durumunun israf batağı olduğunu ifade ederek;

“20 Yıllık süreçte gördüğümüz en olumsuz durum; ülkenin israf batağı içinde olması. Bugün ekonomik olarak hepimiz sıkıntıdayız. Sadece üretici değil, tüketicisi, esnafı, memuru, köylüsü herkes ekonomik bir darboğaz içerisinde. Bu kendiliğinden oluşmuyor. Bunun bir başlangıcı var. Hep beraber çok sıkıntılı süreç geçiyoruz. 20 Yıllık hükümetin ortaya koyduğu icraata baktığımızda hayatım kolaylaştı, bir o kadar da zorlaştı. Bunlar hayatı kolaylaştırmaya yönelik bir sürü proje yaptılar ve bu projelerden dolayı gerçek manada kendilerine teşekkür ediyoruz ama bu bizi güçlendirmedi. Bu projeler maalesef ülkenin ekonomisinin daha geri gitmesine neden oldu” dedi.

‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN DAHA DÜRÜST BİR ADAM BULAMAYABİLİRİZ’

Çelik, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Biz milletimize iyi bir gelecek sunmak istiyoruz. Ülkemizdeki eğitimin, sağlığın özellikle de adaletin hâkim olmasını istiyoruz. Bunu da bizler 6 siyasi parti olarak gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Şunu samimiyetimle söylüyorum kendi adıma; biz Recep Tayyip Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz. Bizim kişilerle alakalı sorunumuz yok. Bizim sistem ile alakalı sıkıntımız var. Eğer bir sistem ki kendi içinde denetlenemiyorsa, başına kimi koyarsanız koyun yarın o sitem sos verecektir. Bizim getirmiş olduğumuz Başkanlık Sistemi bugün sos vermiş ve bütün ülke bunun acısını hep beraberce çekiyor”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş