Robin Hood İnegöl’de Görüldü

İnegöl’de henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler ihtiyaç sahiplerine verdikleri zarfın içerisinden para ve mektup çıktı.

Yayınlama: 06.05.2020
5.420
A+
A-

İnegöl’de ismi belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara içerisinde 1000 TL ve mektup olan götürülüyor.

 

Mektubun içerisinde ihtiyaç sahibinin, yardımı ulaştıran kişiye ulaşmaya çalışmaması bildiriliyor.






 

Adreslere bırakılan zarfın içindeki mektupta, “Değerli kardeşim merhaba. Sizlere gönderdiğim bir miktar parayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Amacım gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, onların hanelerine bir nebze olsun katkı sağlamaktır. Bana ulaşmaya çalışmayın lütfen. Göndermiş olduğum arkadaşın tek bildiği bu yardımı adreslere teslim etmesi gerektiği. Dünya üzernde tüm mazlum ve yardım ihtiyacı olanların Allah yardımcısı olsun. Sizin ve ailenizin durumlarını takip ederek yardımlara devam etmek istiyorum. Bir gün annem bana şöyle söyledi; Rahmetli baban ‘Allah bana o kadar versin ki bende olmayanlara vereyim’ dermiş. Şimdi Allah bana o kadar verdi ki bende olmayanlara veriyorum. Buna ne kadar şükretsem azdır. Allah herkese inşallah bu duyguyu tatmayı nasip etsin. Tüm anlayışım ve gayet bu ayette belirtildiği gibi; ‘ Mallarını Allah yolunda infak edenlerin örneği yedi başak bitiren, her bir başakta yüz tane bulunan bir tek tanenin örneği gibidir. Allah, dilediğini kat kat attırır. Allah ihsanı bol olandır, bilendir” ifadeleri yer aldı.

 

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Devletimiz ihtiyaç sahipleri konusunda titiz bir çalışma sürdürüyor. İlçemizde STK’lar ve iş adamlarımız da bu yönde katkılarını sunuyorlar. Bu şekilde yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran kişilere de teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş