Rumeli Derneği’nden İnegölspor’a destek

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, kulübe destek veren İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Fatih Saman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek yönetimi, ziyaret sonrası 30 kombine bileti alarak İnegölspor’a destek verdi.

Yayınlama: 08.08.2021
335
A+
A-

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Fatih Saman, şunları söyledi:

 

“Değerli İnegölspor Başkanımız Kani Ademoğlu arkadaşımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdılar. İnegölspor’a her zaman olduğu gibi Rumeli camiası, Rumeli derneği olarak desteklerimiz devam etmektedir. Bu bağlamda da bu sezon 30 adet kombine ile dernek yönetimi olarak destek verdik. Temennimiz inşallah başarılı bir sezon geçmesi. İnegölspor’a yakışan İnegölspor’un bulunması gereken yerde olmasıdır. Bu bağlamda bütün futbolcularından teknik heyetine, yönetimine kadar herkese başarılar diliyorum. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum.”






 

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise,

 

“Bugün 30 kombine bileti alarak kulübümüze destek veren İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Sayın Fatih Saman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Rumeli camiası her sene sağladığı desteği bu senede devam ettiriyor. Bu manada Rumeli camiasına teşekkür ediyoruz. Kombine bilet satışlarımız tüm hızıyla sürüyor. A ve B bölümüne ait kombineler bitti. C, D ve Maraton kısmına ait kombinelerden şuanda mevcut. Tüm kurum ve STK’ları kombine almaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş