SAADET PARTİSİ KONGRESİ’NDE İNEGÖL RÜZGARI SALİH BERBER GENEL İDARE KURULU ÜYESİ OLDU

Saadet Partisi’nin geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğu 7’inci Olağan Kongresi’nde İnegöl sürprizi yaşandı. Saadet Partisi eski İnegöl İlçe Başkanı Av. Salih Berber, yapılan kongrede Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçildi.

Yayınlama: 04.11.2019
589
A+
A-

Uzun yıllar boyunca İnegöl ve Bursa’da Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev alan ve şu anda da aktif olarak Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Av. Salih Berber, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

 

DAHA ÖNCEDEN BİLDİRİLMİŞ BİR ŞEY DEĞİLDİ






Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Salih Berber, “Genel İdare Kurulu üyeliği tüm partilerde önemli karar mekanizmalarından biridir. Bunun üzerinde, genel idare kurulundan seçilen başkanlık divanı ve yürütme kurulu vardır, bir üstünde de genel başkan vardır. Beni bu göreve layık gören yöneticilerimize ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum ve Rabbimize şükrediyorum. Bu olay birkaç yönüyle değerlendirilebilir. Her şeyden önce genel idare kuruluna seçilmem, daha önceden bildirilmiş ve programlandırılmış bir şey değildi.  Ben ve arkadaşlarım liste okunurken duyduk. Bunu şunun için ifade ediyorum, Saadet Partisi’nde yeni isimlere yer yok diye bir şey yoktur. Partimizin yönetim kurulu üyelerinden üçte biri doğal seyrinde yenilenmiş oldu ve bunlardan bir tanesi de ben oldum” ifadelerini kullandı.

 

EN AKILCI PARTİ

Saadet Partisi’nin dünya ve memleket meselelerine en akılcı çözümler üreten parti olduğunu belirten Berber, “Buna gelinen süreçte milletimiz de şahitlik ediyor. Böyle bir partinin genel idare kurulu üyeliğine seçilmiş olmak, bir taraftan insanı heyecanlandırsa da bir taraftan da büyük bir sorumluluk duygusuyla endişeye sevk ediyor.  Rabbim, ben böyle bir şey dilemezken bana bunu nasip etti, inşallah bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi de nasip eder. Allah, ummadığım, bilmediğim yerlerden bana yardımcılar kılar inşallah” şeklinde konuştu.

 

SAADET PARTİSİ ÜLKEMİZ İÇİN BİR İMKANDIR

Salih Berber, “Ülkemizde şu anda yakın siyasi geçmişte yapılan bir deneme sonucu Ak Parti iktidarı görev yapıyor. Bu iktidar, toplumumuzun ve milletimizin iyi niyetlerle inşa  ettiği bir denemeydi.  Ülke olarak geldiğimiz noktada yeni bir arayış ortaya çıktı. İnsanlarımızın, bu deneme tutmadı diyerek yeni beklentileri var. Bu noktada Saadet Partisi’nin güçlü bir kongre, yeni kadro ve eski birikimli insanlar ile yola çıkıyor olması ülkemiz için bir imkandır. 50 senedir bu davaya hizmet etmiş büyüklerimiz Recai Kutan bey, Oğuzhan Asiltürk bey ve genel başkanımız Temel Karamollaoğlu bey gibi isimlerin varoluşları hem bizim açımızdan hem de ülkemiz açısından büyük bir nimettir. Bir taraftan da yeni yeni isimlerin genel idare kurulu üyesi olarak yer alması büyük bir güzelliktir. Ümit ediyorum ki, insanlarımız arayış içerisindeyken Saadet Partisi’ni bulacaklar ve Saadet Partisi’de gerekli hizmeti yapacaktır. Bu anlamda ben de Bursa’dan İnegölümüz’den bir isim olarak hak ve adalet çerçevesinde ilimize, ilçemize ve insanımıza hizmet etmeye çalışacağım” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş