Saadet’ten Kaymakam Akça’ya ziyaret

8 Aralık’ta yapılan 7. Olağan Kongre ile göreve seçilen Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 01.01.2018
566
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Kaymakam Ali Akça’ya, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın “Davam” adlı kitabını hediye eden SP İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “8 Aralık’ta 7. Olağan Kongremizi yaptık. Kongremizden sonra görev dağılımını gerçekleştirdik. Mülki amirler ziyaretleri kapsamında bugün sizleri ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her ne kadar Kaymakamlık görevi ifa etseniz de, İnegöl biliyoruz ki, Türkiye’de birçok ilden daha büyük bir ilçe. Nüfusu daha büyük bir ilçe. Sorumluluklarınız, görevleriniz ağır. Biz Saadet Partisi olarak sizlere Kaymakamlık görevinizde başarılar diliyoruz. Bizim teşkilat olarak da İnegöl’ün huzuru için ne yapmamız gerekiyorsa, her türlü göreve de hazırız. Bizler Allah’ın rızası için bu görevleri ifa ediyoruz. Erbakan hocamızın bizlere öğrettiği yol, verdiği sorumluluk buydu. İnsanlardan mesulsünüz derdi. Bizde insanlara olan mesuliyetimizi yerine getirmek ve ilçemizin huzuru, refahı için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

 

YENİ YIL TEMENNİSİ






Ziyarette dolayı teşekkür eden Kaymakam Ali Akça, “Bugün 2017 yılının son mesai günü. Bu vesileyle 2018 yılının ülkemiz insanları için bereketlerle dolu olmasını temenni ediyorum. Ülkemiz insanları için barış ve huzurla dolu olmasını temenni ediyorum. Aslında bu temenni tüm insanlık alemi için. Çünkü mensubu olduğumuz değerler, anlayışlar, inançlar bizim, kendimiz için istediğimizi diğer insanlar için de istemeyi bizlere salık verir” diye konuştu.

 

DEMOKRASİ KÜLTÜRÜ ÜST SEVİYEDE

İnegöl’de ki demokrasi kültürünü sevdiğini ifade eden Akça, “İnegöl’de 31 Ağustos 2013’de göreve başladım. Geçen süre de biz İnegöl’de birçok seçim faaliyetine katıldık. Milletvekilleri, belediye başkanı, Cumhurbaşkanı, Anayasa değişikliğine yönelik seçimler oldu. Seçimlerde İnegöl’de yer alan siyasi teşkilatların, bu teşkilatlar içerisinde yer alan insanların demokrasi algısı, demokrasiye olan inançları gerçekten üst seviyede. Ve bu seçimler İnegöl’de olması gerektiği gibi oldu. Siyasi partiler kendi düşüncelerini insanlara yansıttılar. İnsanlar sandıkları gitti ve oylarını kullandılar. Seçim, seçimde kaldı. Ondan sonra hayat devam etti. Farklı partilerden de olsa insanlar birbirlerini kucakladılar. Komşuluk ilişkilerine devam ettiler. Ortak toplumda yaşamanın gerektirdiği acılara, mutluluklara ortak oldular. İşte ben buna demokrasi kültürü diyorum ve bu kültür İnegöl’de çok şükür üst seviyelerde. Hatta birçok noktada Türkiye’ye örnek olan İnegöl, kültür noktasında da bence örnektir. Sizden önce ilçe başkanlığı yapmış olan arkadaşımızda bu süreçlerde kendileriyle görüşürdük. Oluşan medeni çizgi, muhakkak sizin teşkilatınız tarafından da sürdürülecektir ve daha da ileriye taşınacaktır. Buna olan inancım tam” dedi.

 

Akça, “Rahmetli Erbakan, Türk siyasetine uzun yıllar değer katmış bir büyüğümüzdür. Kendisine bu vesileyle Allah’tan rahmet diliyorum. Hem insanımıza hem ülkemize düşünce dünyasında yaptığı işlerle gerçekten değer katmış bir siyasetçimizdi. En sevdiğim yönlerinden birisi de, her zaman gülümserdi. Esprili cümleleri de çok hoştu. Bu siyasete ayrı bir renk katardı. Kendi çağdaşları içerisinde rahmetli Demirel, Ecevit ve Türkeş. Bunlar insanlarımızın ve özellikle bizim yaş grubumuzun hafızalarında derin izleri olan siyasetçiler. Allah hepsine rahmet eylesin” şeklinde konuştu



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş