Salman’dan İshakpaşa Derneği’ne ziyaret

Yayınlama: 21.05.2023
88
A+
A-

28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri nedeni ile ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimden zaferle ayrılacağını ifade etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri nedeni ile ziyaretlerini sürdürüyor. Salman bu kapsamda İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür Derneği’ni ziyaret ederek, dernek gönüllüleri ile bir araya geldi.

Ziyarette deprem bölgesinde yaşananlar ile ilgili açıklamalar yapan Salman, birçok ilde yıkım gerçekleştiğini ve devlet millet birlikteliği ile bu yaşananların çözümü için çalışmaların başladığını, kısa sürede bölgedeki vatandaşların normal hayata geçişinin sağlanacağını belirtti.






Özellikle 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için sandık görevlileri başta olmak üzere işi sıkı tuttuklarını belirten Salman, farklı illerdeki vatandaşların oy kullanacakları diğer illere ücretsiz bir şekilde gidiş dönüşlerini sağlayacaklarını belirtti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş