Şampiyon İnegöl Spor Lisesi

Bursa’da düzenlenen liseler arası voleybol yarışmasında İnegöl kendi ile yarıştı. Bursa finalinde İnegöl Spor Lisesi, İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesini 3 – 1 yenerek şampiyon oldu.

Yayınlama: 22.12.2017
1.332
A+
A-

Maçın ardından Bursa şampiyonu  İnegöl Spor lisesi olurken,  ikinci  Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, üçüncü Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  dördüncü ise Bursa Spor Lisesi oldu. Dereceye giren ilk 3 takim Bursa’yı, Türkiye genelinde yapılacak  maçlarda temsil edecek.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Spor Lisesi Müdürü Orhan Atan, ” Şimdiye kadar üç Bursa finali oynadık, ikisini kaybettik ikinci olduk.Voleybolda ise şampiyon olduk.Salon sporlarında çok gerideydik.Bursa merkez kupaları alıp gruplara gidiyordu. Bizim voleybolda Bursa şampiyonluğumuz İnegöl’de bir ilk. Bunu başarmamız ilçemiz adına büyük bir başarı.Futsal kız ve erkeklerden sonra voleybol takımımızın da Bursa’yı gruplarda temsil etmesi beni ve okulumu gururlandırıyor. Emeği gecen idareci ve öğretmenlerimizi de kutluyorum. 28 -31 Aralıkta futsal kız ve erkek takımlarımız ile gideceğiz.Voleybol gruplarına ise 8-10 şubat 2018 de gideceğiz.Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.Sırada Pazartesi günü yari final oynayacağımız futbol ve ardından atletizm yarışları var.Hazırlıklarımız devam ediyor. Kız ve  erkek futsal için Tekirdağ’a gideceğiz.” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş