SANAYiDE SAATLER DEĞiŞiYOR

Ramazanda Ayı’nın gelmesi ile beraber İnegöl sanayisinde iş saatlerinde değişiklik olacağını ifade eden İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Herkes kendi firmasında yapılabilecek her türlü fedakarlığı yapmaların tavsiye ediyorum. Bunun yanında işlerimizin de aksamaması gerekiyor. Buna göre bir çalışma bir düzen sağlanılması gerekiyor” dedi.

Yayınlama: 29.04.2019
1.382
A+
A-

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Ramazan Ayı’nın gelmesi ile beraber İnegöl’deki üretim yapan firmaların, işçilerin için gerekli fedakarlığı yapması gerektiğini ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özcan Ayhan, “Bu konuda hem işverene hem de işçiye fedakarlık yapmaları gerekiyor. Firmalar çalışma saatlerini ona göre düzenlemeli. Boyahane işleri olan firmaların özellikle gece çalışılması ve gündüzleri ile çalışanlarını dinlendirmesi gerekiyor. Biliyorsunuz boya kokusu olan, bunun yanında tiner de var. Bunlar kimyasal etkileri ile oruç tutanları zorluyor.  Herkes kendi firmasında yapılabilecek her türlü fedakarlığı yapmaların tavsiye ediyorum. Bunun yanında işlerimizin de aksamaması gerekiyor. Buna göre bir çalışma bir düzen sağlanılması gerekiyor. Sanayideki mevcut binalarımızın Ramazan Ayı ile ilgili bir şablonları var. Bu şekilde herkes kendi firması içerisinde bu konuyu çözeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş