SANDIK NE DERSE O OLUR

Anayasa Referandumu seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Adem Demirel, “Sandık ne derse o olur. Vatandaşlarımızın bir birlerine anlayışla yaklaşmalarını, her türlü tahrik ve benzeri olumsuzluklardan uzak durmalarını tavsiyede ederim. Çünkü seçimler ve siyaset gelir geçer, bizler bu ilçede yaşamaya devam ederiz” dedi.

Yayınlama: 14.04.2017
715
A+
A-

Yaptıkları çalışmalar ve seçim sathı ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “Türkiye Büyük Millet Meclisinden 21.01.2017 tarihinde 18 maddelik anayasa değişiklik paketi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi AK Parti ve MHP tarafından 339 kabul oyu ile geçti. Bu aşamadan sonra Parti teşkilatımız neden evet konusunda eğitimler ile bilgilendirilerek saha çalışmalarımıza start verdik. Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik ev ve işyeri bırakmadan tüm ilçe halkımızı bilgilendirmek maksadı ile İlçe Başkanlığımızın koordinatörlüğünde, başta Sayın Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere, İlçe teşkilatımız, Belediye Başkan yardımcılarımız ve Meclis üyelerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımızın katlımı ile gece gündüz demeden en ücra kırsal mahallemizden merkez mahallelerimize, ev ve işyerlerine, fabrikalara ve STK’lara ziyaretlerde bulunarak, neden evet konusunda bilgilendirmeler yaptık. Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını verdik. Bu çalışmalarımız sırasında bizi evlerine, işyerlerine, derneklerine kabul ederek sabır ve coşku ile dinleyen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu arada iş yeri sahiplerimize özel bir parantez açarak göstermiş oldukları hüsnü kabul için ayrıca teşekkürü borç biliyorum”

 

“Vatandaşla yaptığımız buluşmalarda tepede çok başlılığa gerek olmadığını, tepedeki kavgaların ülkenin önünü tıkadığını, oligarşik bürokrasinin dünyanın en büyük 10. Ekonomisi olmak isteyen Türkiye’nin ayaklarına dolanmış bir pranga olduğunu anlattık. İstikrarsızlar sonucu 94 yılda 65 hükümetin görev yaptığı ülkemizde gensorular ile kaybedilecek zaman ve Meclisi kilitlemenin önlenmesi gereğinin anlattık. Halkın oyu ile seçilen hükümetin tekrar güven oyu almak gibi vesayet ürünü olan dayatmalardan kurtulması gerektiğini anlattık. Sahada siyasi rakiplerimizin hayır cephesi olarak diktatörlük ve padişahlık gelecek söylemlerinin karşılık bulmadığına şahit olduk. Teknoloji dünyasında yaşayan günümüz insanları  diktatörün sandıktan gelmediğini, tepeden indiğini söylüyor, padişahlığında babadan oğula geçen bir yapı olduğunu, ne böyle bir talebin olduğunu ne de yasaların buna müsaade etmediğini çok net bir biçimde söylüyorlar”






 

“18 yaşındaki gençlerin önünü açmanın kime ne zararı olacağı konusunda gençlerimiz hassasiyetlerini ifade ediyorlar. 14 Yaşında kınalı kuzu olarak Çanakkale cephesine giden ecdadın torunları olarak, maksat ülke bütünlüğü ise 15 Temmuzda olduğu gibi her türlü göreve hazır olduklarını beyan etmektedirler. Seçimler toplumların isteklerinin alındığı özgür oy kullanma ve tercih belirtme uygulamalarıdır. Biz halkımıza kendimizi iyi anlattığımızdan ve iyi bir sonuç alacağımızdan eminiz. Bu vesile ile teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sonuç ne çıkarsa çıksın biz aynı samimiyet ve heyecanla Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Sandık ne derse o olur. 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasının ülkemiz için en iyisini getirmesini temenni eder ve sandık sonucunu saygı ile karşılayacağımı beyan etmek isterim. Bu günün ilçemize yakışan demokratik olgunlukta geçmesi temennisi ile vatandaşlarımızın bir birlerine anlayışla yaklaşmalarını, her türlü tahrik ve benzeri olumsuzluklardan uzak durmalarını tavsiyede ederim. Çünkü seçimler ve siyaset gelir geçer, bizler bu ilçede yaşamaya devam ederiz. Çünkü başta Türkiye, başka İnegöl yok” ifadelerine yer verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş