SATRANCIN ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen satranç turnuvası sona ererken, şampiyonlar ödüllerini aldı.

Yayınlama: 12.05.2017
861
A+
A-

Dün saat 14.00’da İnegöl Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdiler.

 

KAYBEDENİ OLMAYAN TURNUVA






Tören esnasında bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça, “Bu turnuva yaklaşık 4 gündür devam ediyor ve 300’e yakın öğrencimiz katıldı. Bugün ödül alacak evlatlarımızla birlikteyiz. Bu tip turnuvanın kazananları, dereceye girenleri muhakkak vardır ve saygıyı hak ederler. Ama bununla birlikte bu tip turnuvaların kaybedeni yoktur. Bu turnuvalara bizatihi katılmak, yarışmak, bu alanda bulunmak da bir alkışı hak eder. Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Akça’nın konuşmasının ardından başarılı öğrenciler protokol üyeleri tarafından ödüllendirildiler.

 

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ VE OKULLAR

Lise kategorisi kızlarda; İnegöl Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi öğrencisi Hayrunnisa Şahin 1., Dörtçelik M.T.A.L. öğrencisi Sinem Aydın 2., Saime Sultan M.T.A.L. öğrencisi Fatmanur Yeşiltaş 3. oldu.

 

Lise kategorisi erkeklerde; Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Yasin Şahin 1., Turgutalp Anadolu Lisesi öğrencisi Rıdvan Sayılgan 2., Turgutalp Anadolu Lisesi öğrencisi Kemran Demircioğlu 3., Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Sinan Erdin 4. oldu.

 

12 okulun mücadele ettiği lise kategorisi takımlarda Turgutalp Anadolu Lisesi 1., Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi 2., Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ise 3. oldu.

 

Ortaokul 7 ve 8. Sınıflar kategorisinde; Özel Devrim Kosova Ortaokulu öğrencisi Mikail Eren Küçük 1., İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı Ortaokulu öğrencisi Vahit Oruç 2., İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı Ortaokulu Aykut Can 3., Özel İnegöl Okyanus Koleji öğrencisi Muhammet Enes Altay 4. oldu.

 

Takım sıralamasında ise İnegöl Fenerbahçeliler Derneği Hamamlı Ortaokulu 1., Özel Devrim Kosova Ortaokulu 2., Özel İnegöl Okyanus Ortaokulu ise 3. oldu.

 

Ortaokul 5 ve 6. sınıf kategorisinde; Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu öğrencisi Ömer Selvi 1., Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Aliturab Meydan 2., Özel Altın Nesil Ortaokulu öğrencisi Kayra Gürbüz 3., Alanyurt Ortaokulu öğrencisi Muhammet Ali Süleymanoğlu ise 4. oldu.

 

Takım sıralamasında ise Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu 1., Alanyurt Ortaokulu 2., TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ise 3. oldu.

 

İlkokul 3 ve 4. sınıflar kategorisinde; Özel Altın Nesil İlkokulu öğrencisi Şevket Bahçeci 1., Özel Devrim Kosova İlkokulu öğrencisi Egehan Ergül 2., Özel Devrim Kosova İlkokulu öğrencisi Arda Süvari 3., Özel Devrim Kosova İlkokulu öğrencisi Tunahan Kır ise 4. oldu.

 

MİNİK AHMET’İN KONUŞMASI GÜLDÜRDÜ

Ödül töreninde madalyasını Kaymakam Ali Akça’nın elinden madalyasını alan Özel Şirin Anaokulu öğrencisi Ahmet Cilam, konuşmaları ile ödül alanında bulunan herkesi güldürdü. Kaymakam Ali Akça’nın, “Benim hiç madalyam olmadı” demesi üzerine, “Benim çok madalyam var, isterseniz size verebilirim” demesi ile kahkaha tufanı oluştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş