ŞEHİR MERKEZİNDEKİ AHIRLAR YIKILDI

İnegöl Belediyesine bağlı ekipler, şehir merkezinde çirkin bir görüntüye sebep olan, çevre sağlığını tehlikeye düşüren ve halkın sağlığını tehdit eden ahırları kaldırdı.

Yayınlama: 30.01.2017
1.559
A+
A-

İnegöl Belediyesi ekipleri şehrin merkezinde bulunan ahırlara yönelik kararlı uygulamasını sürdürüyor. Bu kapsamda Yenice Mahallesi Refah sokakta at besleyen mahalle sakinleri tarafından yapılan ahırlar, İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından yıkılarak bölge temizlendi. Bu bölgeyle ilgili vatandaşların da yoğun şikâyetleri bulunuyordu.

 

SAHİPSİZ ATLAR BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ






Zabıta ekipleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkımda yaşanabilecek güvenlik sorunu nedeniyle İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldılar. Sokakta bulunan 3 ahırın yıkımı yapılırken, sahipsiz 3 adet at Zabıta ekiplerince el konularak barınağa götürüldü.

 

MODERN BİR ŞEHRE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, şehir merkezindeki ahırların yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan rutin kontroller sırasında Yenice Mahallesi Refah Sokakta ikamet eden vatandaşlar tarafından yapılan ahırlar nedeniyle çevre kirliliği ve görüntü kirliliği oluştuğunun tespit edildiğini kaydeden Taban, “Bahsettiğimiz bölgede atık malzemeler kullanılarak gelişi güzel yapılan ahırlar yapıldığı, bu ahırlarda at beslendiği hatta bu atların sokak aralarında başıboş bırakıldığı görülmüştür. Modern bir şehre yakışmayan bu görüntüler üzerine bölgede tespit edilen ihlalleri kaldırmak için ekiplerimiz harekete geçti. Çevre kirliliğine neden olabilecek her türden atık maddeler de Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kontrollü bir şekilde kaldırılmıştır” dedi.

 

KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş