Şehitler Mahallesi’nde feci kaza 1 kişi ağır yaralandı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Şehitler Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, yayaya çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü önce kamyonete ardından tarlaya uçtu. Kaza sonucu bir kişi ağır yaralandı.

Yayınlama: 14.05.2018
672
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Bursa karayolu üzerin Bursa istikametinden İnegöl istikametine seyir halinde olan 29 yaşında Şenol Çeber yönetimindeki 16 KNC 02 plakalı hafif ticari araç iddiaya göre, karayolu üzerinde karşıdan karşıya geçmekte olan bir yayaya çarpmamak için direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan hafif ticari araç, bir mobilya mağazasının önünde park halinde olan 16 KJS 10 plakalı kamyonete ardından da firmanın yanında ki tarlaya uçtu. Çarpmanın etkisiyle park haline bulunan kamyonetin ise, yönü değişti.

 

İTFAİYE KURTARDI






Kaza sonucu yaralanan sürücü araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen itfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı sürücü, 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

 

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş