Sezai Çelik son kez uyardı ÇKS kaydı olmayanın işi zor

Yayınlama: 07.06.2023
386
A+
A-

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, 2023 hububat hasadı sezonunda Toprak Mahsulleri Ofisi’ni (TMO) alım için İnegöl’e davet edeceklerini açıkladı. Çelik, İnegöllü çiftçilere uyarıda bulunarak, alım için çiftçilerin ÇKS kaydının mutlaka olması gerektiğini vurguladı.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, yıllardır düzenli olarak basın açıklamalarında bulunarak, özellikle Çiftçi Kayır Sistemi (ÇKS) ile ilgili çiftçileri bilgilendirmişti.

Desteklemeler ve alımlarla yaptığı açıklamaların bir yenisini daha gerçekleştiren Çelik, bir kez daha ÇKS ile ilgili bilgilendirmede bulundu.






Toprak Mahsulleri Ofisi’ni (TMO) hububat alımı için hububat hasadı sezonunda İnegöl’e davet edeceklerini belirten Çelik, alım için çiftçilerin mutlaka ÇKS kaydı olması gerektiğini belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çelik;

“2023 hububat hasadı sezonunda Allah nasip ederse TMO’yu alım için İnegöl’e getireceğiz.TMO’nun hububat alımı yapabilmesi için üreticilerimizin mutlak suretle Çks kaydı olması gerekmektedir. Bu anlamda sürekli gündeme getirdiğimiz ÇKS’nin ne kadar önemli olduğu buradan bir kez daha anlaşılmaktadır. Önümüzdeki dönem çiftçilerimizin mağdur olmamaları için mutlaka 15 Eylül – 31 Aralık dönemi içerisinde başlayacak olan 2024 yılı ÇKS kayıtlarını vaktiyle güncellemeleri gerekmektedir” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş