SöĞüT ŞENLiKLERi’NE iNEGöL AYARI

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği’nin tavsiyesi üzerine 8 Eylül’de başlayacak olan 736. Ertuğrulgazi’yi anma ve Söğüt Şenlikleri’nin yapılacağı alanın üstü kapatılıyor.

Yayınlama: 10.08.2017
961
A+
A-

 

Her yıl Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen ve binlerce misafirin katıldığı Ertuğrulgazi’yi anma ve Söğüt Şenlikleri’nde havaların sıcak yâda yağmurlu olması misafirler için problem haline gelmesi ile birlikte Ertuğrulgazi’yi anma ve Söğüt Şenlikleri’nde Bursa ve İnegöl’ü temsil eden İnegöl Ertuğrulgazi Derneği’nin önerisi üzerine misafir tribünün üstü kapatılıyor.

 






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Mehmet Erim, “İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği olarak 19 yıldır sadece İnegöl’ü değil Bursa’yı da Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’nde temsil ediyoruz. İcra kurulu olarak çalışan Söğüt şura üyesi olan derneğimiz bir önceki dönem derneğimizin tavsiyesi üzerine Bilecik valimiz Sayın Süleyman Elban takdiri ile başlayan saygı nöbetlerinden sonra yine derneğimizin önerisi ve bugünkü Bilecik valimiz Sayın Tahir Büyükakan, Bilecik Belediyesi İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Oğuz Serter’in takdir ve çabalarıyla bu düzenlenecek olan söğüt şenliklerinde şenlik alanının tribün üstü kapatılıyor. Böylelikle özellikle yağışlı havalarda şenliğe katılanların mağdur olmaması açısından güzel bir çalışma olacak. Biz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş