SONUÇLARI AĞIR OLUR

İnegöl AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Barış Pınarı Harekatına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “28 saatlik süre içinde çekilmezlerse, bizim daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi ve de sonuçlarının daha ağır olacağını unutmasınlar” dedi.

Yayınlama: 22.10.2019
1.267
A+
A-

Mustafa Ersan, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

TERÖR ACIMASIZCA 9 AYLIK SURİYELİ MUHAMMED BEBEĞİ HEDEF ALMIŞTIR






‘Milletimiz yine oyunları bozdu’ diyen İnegöl Ak parti ilçe başkanı Mustafa Ersan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Başkomutanımız Cumhurbaşkanımızın ayak bastığımız her yere güvenliği, esenliği getireceğiz talimatı ile 9 Ekim 2019 tarihinde istikametimiz olan huzura ve barışa doğru yola çıktık. Devletimizin bir diğer övünç kaynağı olan yerli ve milli güçlerimiz her daim hedefine ulaşarak zafere erişmiştir. Bu yolda emin adımlarla ilerleyen Mehmetçiğimizin en yegâne amacı sivil halkın güvenliği olurken, terör acımasızca 9 aylık Suriyeli Muhammed bebeği hedef almıştır. Unutmasınlar ki bu vatan ‘bebem anasızda büyür de vatansız büyüyemez’ diyen nene hatun ruhları ile alınmıştır”

 

HER ŞEYDEN EVVEL ÖNCE MİLLET ÖNCE VATAN

“Operasyonumuzun 5. günü Tel Abyad’ın terörden arındırıldığı, bir milletin sembolü olan Özgür Suriye Ordusu bayraklarının arşa çıkması bunların akabinde tekbir ve ezan seslerinin şehirde yankılanması, bizlere Üstad Akif’in ‘Sahipsiz olan vatanın batması haktır, sen sahip olursan, bu vatan batmayacaktır’ dizelerini hatırlatmıştır. Aziz milletimiz ülkeyi sadece fiziksel temizlik ile bırakmayıp, Türk Kızılay’ı terörden arındırılan bölgeye temel gereksinim ihtiyaçlarını karşılamak adına el uzatmıştır. Operasyonun değil 9 gün, asırlar süreceği bilinseydi geri adım asla atılmayacaktı. Pes etmek bizim ne inancımızda ne de tarihimizde vardır. Şunu yakalarımıza iliştirelim ki; yedisinden yetmişine kadar bu kan aynı kan, her şeyden evvel önce millet önce vatan”

 

SONUÇLARI AĞIR OLUR

“Bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan aziz milletimiz, barış pınarı harekâtı ile tekrar tarih sahnesinde üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. Böylesine şanlı harekât da devletimizin sınır güvenliğini sağlamak, komşu ülkemiz Suriye’de acı çeken mazlumların çığlıklarına sessiz kalmamak için emin adımlarını atmıştır. İnsan haklarından dem vuran lâkin bu mühim konuyu sadece masa başında bırakan ülkelerin çözüm için gerekli hassasiyeti göstermemeleri, bizim Barış Pınarı Harekâtımızı çıkar yol olarak mecbur kılmıştır. 100 yıl önce dünya haritasını masa başında bilinçsizce çizenler, bugün sahneye inmişlerdir. Lâkin sahnenin boş olmadığını görerek geri adım atmışlardır. Bununla birlikte şayet kendilerine tanınan son 28 saatlik süre içinde çekilmezlerse, bizim daha emin adımlarla ilerleyeceğimizi ve de sonuçlarının daha ağır olacağını unutmasınlar”

 

ZAFER İNANANLARINDIR

“Bahsetmiş olduğum bu başarımızın en yegâne temeli ise baş ne diyorsa ayak onu yapıyor sözünün ışığıdır ve en büyük kazanımımız da budur. Bizler bugün bütün kudretimiz ile Orta Doğu’da nesne değil, özne olmayı tercih ettik. Rabbime hamdolsun ki bunun sonucunda da Zafer’e eriştik. Unutmayınız ki zafer inananlarındır”

 

ÜMMET BİZİ BEKLİYOR

“Esasen hala Filistin’de Türk bayrağı dalgalanıyorsa, ümmet bizi bekliyor demektir. Bu sorumluluk elbette ki herkesin üzerindedir fakat ümmet kardeşlerimizin geleceğini şekillendirecek olan biz Türk halkının, bu noktada daha hassas davranması gerekmektedir. Akif’in de dediği gibi ‘Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
benim îman dolu göğsüm gibi serhaddim var’ Mesele tam olarak budur. Şayet pusulamız bu olursa, bu milletin iman dolu göğsünü ne içteki ne de dıştaki düşman geçemeyecektir”

 

’Bizler mazlumun sesi ve umudu olarak her daim yeniden doğacağız’ diyerek derdi vatan millet olan, şanlı operasyon boyunca şehit verdiğimiz Mehmetçiklerimize ve ümmet kardeşimiz Özgür Suriye Ordusu askerlerine Allah’tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş