MHP, Cumhur için canla başla çalışıyor; ‘milletimizin gönüllü hizmetkarıyız’

Yayınlama: 14.04.2023
77
A+
A-

İnegöl’de tam kadro sahaya inerek ziyaretler gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.  Yapılan seçim çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, “Bizler devletimizin, milletimizin gönüllü hizmetkarıyız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, uzun süredir sahalardayız” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda İnegöl Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Mesut Çelebi ile de karşılıklı görüş alışverişinde bulunan MHP heyeti, seçimlerde destek istedi.

MHP Heyeti, daha sonra parti binasında geçmiş dönem partinin İnegöl İlçe Başkanlığını, il yöneticiliğini yürüten Hayati Bedir ve geçmiş dönem yöneticiler ile bir araya geldi.






Bu programın ardından yeniden sahaya çıkan İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bingül, Bursa Milletvekili Adayları Muhammet Tekin ve Bilal Doğan ile birlikte, Kafkasspor Kulübünü ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan Uğur Bayram, şu ifadeleri kullandı:

”Biz bu akşam buraya siyaset yapmaya değil Kafkasspor’un içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı durumda, sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmeniz için geldik. Kafkasspor bizim için çok önemli çok değerlidir. Hatta bizim 2.sıra 2. bölge milletvekili adayımız Muhammet Tekin kendisi de MDK üyemiz; rica ettim kendisi de gelmek istedi. İki vekilimizle gelmek istedik. Pazar günü Seçim İrtibat Bürosu açılışımız vardı, onu da iptal edip sizlerle beraber Bursa da takımımızı destekleme kararı aldık. Bende futboldan çok uzak değilim daha öncesinde amatör kulüplerde yöneticilik yaptım. Siyasetin futbola negatif veya pozitif etki etmesine karşıyım. Futbolun yöneticiler tarafından yönetilmesine ve futbolun, futbolcular tarafından oynanması taraftarıyım. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz, bizler milliyetçiyiz, bizlerin milliyetçilik anlayışı komşumuzu sevmek ile başlıyor. Mahallemizi sevmekle, şehrimizi sevmekle devam ediyor. Kafkasspor kulübü bizim şehrimizin önemli bir dinamiğidir. Bu gelişimiz dediğim gibi siyasi çalışma karşılığında değil, tamamen destek olma. Ama bizde siyasi partiyiz, önümüzde yerel önemli bir seçim var. 14 Mayıs 2023 seçimlerini bizler Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli bir eşiği olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı Cumhurun yanındadır, milletinin yanındadır. Bizler devletimizin, milletimizin gönüllü hizmetkarıyız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, uzun süredir sahalardayız. 14 Mayıs da Cumhur İttifakı lehine seçimleri alacağız. 15 Mayıs’ta da önümüzdeki yerel seçimler için, seçim startını vermiş olacağız. Bu anlamda sizlerin desteklerini ve dualarını bekliyorum. Sizlerin, Kafkas camiasının her an her şart ve koşulda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ise,

”Kafkasspor’umuzun bu hafta şampiyonluk mücadelesi var; bu onurlu yürüyüşünde yanınızdayız ve her zaman da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimlerin ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de mecliste güçlü olması için dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Son olarak açıklamalarda bulunan bir diğer MHP Milletvekili Adayı Muhammet Tekin,

“Türk gençliğinin ciddi sıkıntılar yaşadığı, farklı yerlere evrildiği bir süreçten geçerken; İnegöl’ümüzde hemşerilerimizin bir araya gelerek sportif bir başarı, hem de beraberinde gençliği anlamlı yerlere kanalize ediyor olması, kesinlikte takdire şayan ve önemli. Sporda siyaset olmaz ama biz kendi insanımızın, kendi hemşerimizin hattı-zatında da haklı oldukları davalarında, sonuna kadar sizinle beraber olacağız. Sizi destekleyeceğiz, bunun siyasi mücadelesini de son noktasına kadar vereceğiz. Bunun ilk emaresini de nasip olursa, pazar günü orada bulunacağız. Bize düşen sizi üzmeden, Kafkasspor camiasına sıkıntı getirmeden, sağlam destek vermek. Bundan sonrası içinde meselenin takipçisi oluruz. Gelecek seçimlerin değil, gelecek onlarca yılın dostluğu baki kalsın diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş