Soylu, İnegöl’ün de kanayan yarası olan ‘Metruk Bina’ problemlerine dikkat çekti; ‘Mahkeme kararı varmış. Sen yık mahkeme kararı arkamızdan gelsin’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnegöl’ün de en büyük problemlerinden bir olan metruk binalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Üstü kapalı belediyelere seslenen Soylu, ‘Gece yarısı dozer gelsin yıksın, kim yıktı biz nereden bilelim. Bizde sabah bu metruk binanın molozların kaymakamlık, Valilik ve Belediye olarak toplayalım”

Yayınlama: 27.10.2021
808
A+
A-

Soylu konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Efendim mahkeme kararı var yıkamıyoruz. Arkadaş sen gece yık mahkeme kararı arkamızdan gelsin. Allah’ınızı severseniz yapmayın. Çünkü o bina orada durdukça o binada uyuşturucu kullanılıyor, o bina orada durdukça asayişsizlik yapılıyor. Mahalle halkı muhtarlıklara geliyor muhtar bu bina ne olacak, oda mahkeme kararı var bir şey yapamıyoruz diyor. Bende diyorum ki gece yarısı dozer gelsin yıksın, kim yıktı biz nereden bilelim. Bizde sabah bu metruk binanın molozların kaymakamlık, Valilik ve Belediye olarak toplayalım. Biz bunu yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Kim ne kızarsa kızsın, biz bu metruk binalardan mahallelerimizi kurtarmak zorundayız”






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş