Spor faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından imzalanan Sosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetleri içeren protokol kapsamında Büyükşehir Okul Sporları Faaliyetleri İnegöl’de tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlama: 19.04.2018
662
A+
A-

İlçe koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Payas, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Bu kapsamda etkinliğin  ikinci aşaması olan İlkokul 4. Sınıflar Arası Futbol  Turnuvası’nı düzenlemiş bulunmaktayız. Üç aşamadan oluşan futbol  turnuvasının ilk aşamasını turnuvaya katılan okullar kendi  içerisinde  futbol  turnuvası düzenleyerek yaptılar. Turnuva sonunda her okul  dördüncü sınıf düzeyinde okul karması yaparak, ilçede yapılacak olan turnuvaya katıldılar. Toplamda ilçemizde bulunan 28  ilkokul  ilçe turnuvamıza katılmış bulunmaktadır. 10 Nisan 2018 tarihinde başlayıp 18 Nisan 2018 Çarşamba günü sona eren turnuvada 1. Vehbi Koç İlkokulu, 2. Ticaret Sanayi Odası  İlkokulu ve 3. TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olmuştur” dedi.

 

İlçe koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Payas  turnuva boyunca futbol tesislerini açan  Kafkasspor Kulübü’ne,   yönetimine ve Antrenör  Aydın Mungan’a katkılarından dolayı   teşekkür etti.






 

Ödül törenine katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin, turnuvaya katılan okulların öğretmen ve öğrencilere, turnuva boyunca emek veren öğretmenlere teşekkür ederek, ilçede dereceye giren okullara Bursa’da düzenlenecek olan turnuvada başarılar diledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş