SUDAKi iZLER

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Ebru kursu eğitmeni Murat Kocaman ve 11 öğrencisi tarafından hazırlanan eserler İnegöl AVM Sergi Salonu’nda düzenlenen “Sudaki İzler” isimli sergiyle beğeniye çıktı.

Yayınlama: 19.06.2017
698
A+
A-

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Ebru kursu eğitmeni Murat Kocaman’ın öğrencileri olan Selma Özdemir, Nazlı Kılıç Günkızıl, Aytekin Mermer, Fatma Şimşek, Tennur Gündüz, Tuncay Oruç, Emine Efe, Sevda Aras, Dilek Çil, Gülafer Solmaz ve AbdülcelilYediel tarafından hayata geçirilen yaklaşık 100 eser, “Sudaki İzler” adı altında düzenlenen sergiyle görücüye çıktı. Cuma günü saat 16.00’da İnegöl AVM Sergi Salonu’nda düzenlenen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban da katılım gösterdi.

 

EMEK İSTEYEN BİR ÇALIŞMA






Sergi açılışı öncesi bir konuşma yapan Ebru kursu eğitmeni Murat Kocaman, “Sergimize katılan herkese teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadınız. Arkadaşlarımızın yoğun emekleri sonucunda güzel çalışmalar hayata geçirildi. Ebru sanatı emek isteyen bir çalışmadır. Umarım beğenirsiniz” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Sergide emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “İnegöl’de sanatsal ve kültürel manada birçok çalışma hayata geçiriliyor. Bugün de bunlardan bir tanesinin açılışını yapmak için bir araya geldik. Arkadaşlarımız yoğun çalışmaları ve emekleri sonucunda bu güzel eserleri hayata geçirmişler. Aldıkları eğitimin hakkını verdiklerini görüyoruz. Bu eğitimlerin sağlanmasında ve çalışmaların hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak sergi açıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş