T-Gaz İnegöl’de hem yatırım yapacak hem de doğalgazı konforlu taşıyacak

Yayınlama: 07.06.2024
528
A+
A-

Uzun yıllar İnegöl’de İngaz olarak hizmet veren doğalgaz dağıtım şirketi, kayyum atamasının ardından ihale yoluyla Torunlar Enerji Grubu’na devredildi. Yeni adıyla T-Gaz olarak İnegöl ve Yenişehir bölgelerinde hizmet verecek olan şirketin İnegöl Müdürlüğü’ne, tanınan isimlerden Faruk Coşkun getirildi.

T-Gaz İnegöl Müdürü Faruk Coşkun, düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, şirketin hedef ve planlarına dair önemli bilgiler paylaştı. Coşkun, “Bilindiği üzere 26 Nisan 2004 tarihinde İnegöl ve Yenişehir bölgelerinin doğalgaz dağıtım işini yapan İngaz’ın kayyum tarafından 26 Nisan’da satışı gerçekleşti. Bu satışta Torunlar Enerji Grubu, T-Gaz Doğalgaz Dağıtım Şirketi olarak İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde devralmış oldu. Bölgemize hayırlar ve hizmetler getirmesini ümit ediyoruz. Bunun için de gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİKLİ






Coşkun, Torunlar Enerji’nin bir kuruluşu olarak 2 milyon 200 bin kişiye hizmet verdiklerini ve yaklaşık 120 bin aboneye sahip olduklarını belirtti. Müşteri memnuniyetini birinci sıraya koyacaklarını vurgulayan Coşkun, “Eski sistemin aktarılmasında yaşanan ufak tefek arızalardan dolayı, müşterilerimizin mağdur olmamaları adına 10 Haziran’a kadar faturalara gecikme zammı olmayacak. Bankaların çoğu ile entegrasyon sürecimiz tamamlandı. Bir kısmı ile de devam ediyor. Bundan dolayı gecikme zammı 10 Haziran’a kadar yansıtılmayacak. Zaten bir iki gün içerisinde aksaklıklar tamamlanmış olacak.” dedi.

TEKNOLOJİ VE GÜVENLİK ODAKLI ÇALIŞMALAR

T-Gaz, müşteri odaklı çalışma kapsamında önümüzdeki 6 ay içinde uluslararası düzeyde yazılım olan SAP sistemine geçmeyi planlıyor. Coşkun, “Bütün fonksiyonlarımızı SAP üzerinden yürüteceğiz. Önümüzdeki günlerde müşterilerimize güzel ve farklı hizmetlerimiz olacak. Bunu da sizlerle paylaşacağız.” diyerek, teknoloji yatırımlarının süreceğini ifade etti.

GÜVENLİK VE PERİYODİK KONTROLLER

Şebeke arz güvenliği ve gaz kullanıcılarının güvenliği konusuna büyük önem verdiklerini belirten Coşkun, “Doğalgazı güvenli ve konforlu bir şekilde tüm vatandaşlarımızın kullanmasını istiyoruz. Bununla ilgili üzerimize düşen bütün vazifeleri layıkıyla yerine getireceğiz. İlk etapta tesisatların projesiz olarak imal edilmemesi, proje dışı imalatların kontrol edilmesi gibi periyodik kontrol çalışmalarımız olacak. Eski tesisatlar bu şekilde kontrol edilecek. Özellikle ticari müşterilerde, şebeke arz güvenliğini ve kullanıcıyı sıkıntıya sokan bölümlerden başlayacağız. Yetkisiz hiçbir tesisatçıya tadilat yaptırılmaması konusunda da vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bu çalışmalar, mühendis arkadaşlarımızın kontrolünde devam edecek.” şeklinde konuştu.

T-Gaz, İnegöl ve Yenişehir’de doğalgazın güvenli ve konforlu bir şekilde taşınması için yatırımlarına devam edecek. Şirket, müşteri memnuniyetini artırmak ve bölgedeki doğalgaz dağıtımını daha etkin hale getirmek için teknolojik altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş