Takla atan araçta 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda kontrolden çıkan otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Kaza sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Yayınlama: 19.07.2018
646
A+
A-

Edinilen bilgilere göre kaza Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Cerrah Kavşağı istikametinden İsaören Kavşağı istikametine seyir halinde olan Oktay E. idaresindeki 16 J 1968 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil taklalar atarak refüjü aşıp karşı şeride geçti. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Oktay E. ve yanında bulunan yolcu yaralandı.

 

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.






 

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü İnegöl Devlet Hastanesi’nde ki tedavinin ardından Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

 

Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, araçtan damlayan ve diğer araç sürücüleri için tehlike oluşturan motor yağı belediye yetkilileri tarafından temizlendi.

 

Kaza ile ilgili tahkikatın sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş