Uyuşturucudan aranıyormuş

Geçtiğimiz Çarşamba günü Emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan sürücü, kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalanmıştı. Sürücü kovalamaca sırasında bir yaya’ya çarparken, otomobilde bulunan bir kişinin uyuşturucu madde ticaretinden aranması olduğu öğrenildi.

Yayınlama: 02.12.2017
570
A+
A-

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz Çarşamba günü  Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde tehlikeli şekilde seyreden özel otomobili  trafik ekipleri durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan Berkant K. yönetimindeki özel otomobil kaçarken, polis aracı takibe aldı. Yaşanan kovalamaca sonucunda araç, Orhaniye Mahallesi Varışlı Sokak üzerinde Yunus ve trafik ekipleri tarafından durduruldu. Sürücü Berkant K. ile araçta bulunan Ozan D. gözaltına alınırken, kovalama sırasında bir şahıs araçtan inerek kayıplara karıştı.

 

Şüphelilerin bulunduğu araç polisten kaçtığı sırada ise UEDAŞ İnegöl İşletmesi önünde kaldırımda yürüyen 51 yaşında ki Suat Sarı’ya çarptı. Yaralı vatandaş ekip otosuyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Gözaltına alınan 2 genç ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, araç ise incelenmek üzere emniyete çekildi.






 

İfadeleri için emniyete götürülen iki şahsın GBT sorgulamaları sonrası Bekant K. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı olduğu tespit edildi. Yakalanan şahıslar Bursa Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş