TATiL iÇiN GiTMiŞTi KöTü HABER GELDi

İnegöl’den tatil için Balıkesir’in Burhaniye ilçesine giden İnegöllü baba, denizde boğulma tehlikesi yaşayan oğlunu kurtarmak için denize atladı. İnegöllü baba, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Yayınlama: 27.06.2019
1.659
A+
A-

Edinilen bilgilere göre İnegöl’de ikamet eden Şirin ailesi, tatil için Balıkesir’in Burhaniye ilçesine gitti. Burada tatil yapan aile, denize girmek istedi. İnegöl’de ikamet eden baba Zafer Şirin (32), oğlu Miran Berat Şirin ile beraber denize açıldı.

 

Deniz yatağı ile babasından iyice uzaklaşan minik Berat, daha sonra suda çırpınmaya başladı. Oğlunun çırpınışlarına şahit olan baba Zafer Şirin, denize açılarak oğlunu kurtarmak istedi. Derinliğin artması nedeni ile baba Zafer Şirin’de boğulmamak için çırpınmaya başladı.






 

 Durumu fark eden, Ören Plajı’nda su sporları yapan gençler, baba ve oğlunu kıyıya çıkardı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, boğulma tehlikesi geçiren baba ve oğluna ilk müdahalenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

Baba Zafer Şirin, daha sonra Edremit Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Seyhanlar AVM’nin Alanyurt Şubesi’nde çalıştığı öğrenilen baba Zafer Şirin’in ölüm haberini duyan yakınları deniz üzüntü duydu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş