TEHLİKELİ YOLCULUK

İnegöl’de önceki gün 1’i hamile 2 bayan ve 2 çocuğun aynı anda elektrikli bisiklete binerek trafikte seyir haline ilerlemesi yürekleri ağza getirdi.

Yayınlama: 27.07.2017
564
A+
A-

Geçtiğimiz gün ilçemizde cereyan eden olayda, 1’i hamile 2 bayan ve iki çocuğun elektrikli bisiklet ile trafikte seyir halinde olması vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

HAMİLE HALİYLE ELEKTRİKLİ BİSİKLET ÜSTÜNDE






Trafikte tehlikeye aldırış etmeden 2 kişilik elektrikli bisiklete 1’i hamile iki bayan ve 2 çocuğun binmesi, kısa sürede herkesin ilgisinin o yöne kaymasına neden oldu.

 

Bazı vatandaşlar duruma tepki gösterse de, bayanlar tehlikeli yolculuğunu sürdürerek, gözden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

 

İNEGÖL’DE BU GÖRÜNTÜLERE SIKÇA RASTLANIYOR

Öte yandan ilçemizde bu gibi görüntülere son zamanlarda sıkça rastlanmaya başladı. Bazen motosiklete 5 kişi binen duyarsız vatandaşlar da zaman zaman ilçe basınına yansımıştı.

 

Yaz aylarının gelmesi ile elektrikli bisiklet ve motosiklet kullanımı artarken, duyarsız sürücüler trafikte tehlike saçmaya devam ediyor.

 

ŞİKAYET EDİN

Bazı vatandaşlar, yapılan bu gibi duyarsız hareketlerin sonlanması ve trafikte düzenin sağlanması amacı ile bu gibi durumlarda herkesin emniyet ekiplerine ihbarda bulunmasını istedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş