TERMiNAL ESNAFI DERTLi

259 Bin nüfuslu İnegöl’de kış aylarının gelmesi, İnegöl Terminali’nde işletmecilik yapan esnafın düşündürüyor. Biletler fiyatları aşağı inmesine rağmen müşteri bulamayan terminal esnafı, sömestr tatilini bekliyor.

Yayınlama: 11.11.2017
658
A+
A-

İnegöl’de faaliyet gösteren terminalde işletmecilik yapan esnaflar kış aylarının gelmesi ve havaların soğuması ile birlikte dertli. İşletmeciler 1 aya yakın bir süredir işlerin bozuk olduğunu ve sömestr tatiline kadar iş olmayacağını belirtti.

 

OTOBÜS FİYATLARI İNMİŞ DURUMDA






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan terminal esnafı Sinan Erdem, ” Piyasalar bitik. Yaklaşık 1 aydır işlerimiz yok. Bir Cuma birde Cumartesi günleri işler oluyor diğer günler işlerimiz yok. Genelde İstanbul,Batı Karadeniz ve Ankara’ya yolcu çıkıyor oda çıkarsa. Sömestr tatilini bekliyoruz o güne kadar bir iş yok. En az 3 aya kadar bir iş olmaz. Bir çok firma rekabette, bir çoğu minimuma indirmiş durumda. Vatandaşın yıl boyu bulabileceği en ucuz bilet dönemi bu dönem. Arabaların boş olmasından dolayı ki arabaların topladığı en fazla yolcu 20-25,  boş olunca fiyatlar düşüyor. Artvin yazın 140 TL iken şuanda 120 TL’ye inmiş durumda. Bursa-İnegöl arasında herhangi bir durum yok ,İstanbul istikametinde fiyatlarda değişiklik ama özellikle doğu tarafında indirim söz konusu” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş